Thursday, 24 July 2014

Nyonya Valley Restaurant @ Cyberview Garden Cyberjaya

I makan disini tahun lepas..mr hubby yang ajak coz dia bg tau tempat ni makanan dia sedap2..so apa lagi..jom!!

Mr hubby dulu keje dekat cyberjaya..so dia tahu kedai2 makan yang best2 kat situ..
Time kitaorang dtg ke restaurant tu..we are the only customers..hehehehe..
so memang cepat la dapat makanan..
You boleh choose nak dine dekat bahagian dalam or dekat luar..
Bahagian luar ada pool..dan surroundings kat restaurant tu, penuh dengan pokok2..
Sangat sejuk mata memandang..

Untuk more details pasal restaurant ni boleh tengok kat website dia. Nyonya Valley

Ada macam-macam dlm menu dia..appetizer dia nampak sedap..
Nak order tp takut x terhabis..kalo dtg sini ramai2..boleh cuba macam2 jenis makanan yg ada.
Mr hubby order nasi goreng pataya..n i pulak order Nasi Ayam Hainan

Nasi Goreng Pataya
 Nasi Ayam dia sedap..Ziyad memang penggemar nasi ayam..so i ngan Ziyad kongsi berdua la..
Tapi Ziyad makan nasi nye sahaja..lauk nye i la yg kena makan..
nasib ada mr hubby yg boleh tolong licinkan pinggan..hehehe

Nasi Ayam Hainan
Nyonya Valley ni ada dua cawangan. Satu lagi dekat Ukay Boulevard MRR2..

Nyonya Valley Restaurant
CyberView Garden, Cyberjaya
Tel: +603-8320 2728
GPS 2.919281,101.666493

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...