Friday, 18 July 2014

Peekaboo at Maju Home Concept USJ

Selepas kitaorang pergi booking sofa dekat Enzol (boleh baca disini), I & mr hubby pg pulak ke Maju Home Concept dekat USJ..interior bangunan dia memang sangat cantik...Outlet ni menyediakan pelbagai jenis perabot..so intention i & mr hubby masuk sini untuk usha2 set bilik tidur kanak2 or kalo ada almari baju yang kitaorg berkenan..

Ground floor dia mostly on accessories--> bathroom & kitchen accessories. First floor, ada set2 katil & set2 kanak2. Floor2 seterusnya ada sofa, living room furnitures, dining set..& mcm2 lagi la..

Gambar bawah ni adalah meja n kerusi budak..comel sangat kan..color2 dia..memang nampak ceria sangat..ada gak terfikir nak beli..tp harga dia boleh tahan la..
kerusi bulat tu satu je dah cecah RM90.


Yang ni pulak, kerusi baby..byk jugak pilihan..i berminat jugak dengan bench kaler itam kat belakang tu..
tp x tau nk letak mana nanti..hehehe..kalo ada foyer orait la jugak nak letak kat situ..

Kerusi Baby 

Colorful sangat..
Kitaorang jumpa double decker ni..mungkin utk future use la..just usha2 harga je dulu..

doubel decker
Bila nak snap2 gambar kawasan sofa semua..bateri kamera habis pulak..ini saje yg i sempat nak snap..


Overall..tempat ni memang menarik..banyak sangat choice dia..apa lagi..pergi la check it out...

Address : Wisma LKT, PT 35200, Persiaran Subang Damai, Selangor, 47670 Subang Jaya





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...