Thursday, 17 July 2014

Hunting curtains at Baagus

Jalan jalan cari curtain..time-time raya ni most of the shops tengah buat sales..so apa lagi..this time around..hunting for curtains pulak..so me and mr hubby singgah di Baagus Puchong Avenue.Sekarang tengah ada sale..30% sale..curtain2 skang pun punya la mahal..time2 cam ni terfikir..kenapa la dulu x belaja menjahit..heheheh...kalo x..boleh save..

At the same time, kitaorg tengah cari roller blinds tuk kitchen and living room sekali..tp xde size yg kitaorang nak..tp choices dia, not bad la..worth checking it out..

Baagus dekat puchong avenue ni xde la besa sangat..kat baagus ni u boleh custom order atau pilih yg dah siap..kitaorang pilih yg dah ready made je..kaler itam putih..utk letak kat living room..bila fikirkan balik..mcm2 kaler pulak living room ni..hahaha..hopefully end result dia ok la..

Ni curtain yang kitaorang beli..nak matching kan dengan cat kaler ijo..orait la kan..ada contra sikit..kalo x ok..trs pasang ke master bedroom pulak la..rumah kitaorg ada dua sliding door. One sebelah living room, the other our master bedroom. 

corak yang unique

Antara ready made curtains yang di display dekat gallery showroom dia..lots of variety jugak la..harga..xde la murah sangat pun..hehe


Kat bawah ni contoh2 roller blinds yang ada..ada yang plain, jenis kain, jenis bercorak..mcm2 ada la..tp saiz yg kitaorg nak tu xde..so pencarian roller blind masih belum berakhir..

Roller blinds

Plan nak pergi ikea pulak..tp belum kesempatan nak pergi..ingat nk cuti kalo pergi sana..x seramai orang di hari weekends..orait..chow for now..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...