Sunday, 18 May 2014

Review : Mom & Baby Expo 2014 Mid Valley

Pantang ada baby fair, mesti try cari jalan nak datang jugak...plan pergi dengan member on the 16th, first day..Friday. Kalo mid valley nyer baby fair..confirm ramai punye..kitaorang pergi dalam lunch hour..so extra ramai la..hahaha..mula2 ingat nk beratur untuk lucky draw tu..tp barisan nyer memang panjang..so another time aje la..

Booth2 di expo

First impression..not bad la tapi for me..last year punya expo..lagi menarik..more items for baby..yang ni macam more items for mommy...bab2 stroller & baby car seat tu memang banyak..baju2 baby x berapa banyak..not a lot of choices..toys pun x sebanyak last year..amongst the booth yang menarik..MEDELA, AVENT, FIFFY, PUREEN, SIMPLE DIMPLE..dan macam2 lagi la..

Main focus i datang ke baby expo ni nak beli nursing bra coz i tau nursing bra kat sini memang murah sikit dr online...tp xde la memborong sangat..nasib jumpa fabulous mom and autumnz punya booth..sehelai RM20..not bad la kan. Next item yang i beli....cerelac nestle baby food..yang ni actually x de dalam senarai nak beli. Buy RM60 and above dpt free gift..Free gift nyer yang menarik sebenarnye..hahaha..Apa free gift nyer..FISHER PRICE FEEDING SET..menarik kan..limited..sapa cepat dia dapat..
Fisher Price Feeding Set - As a free gift

Shopping dalam satu jam je..hahaha..x leh lama2 nanti duit habis...dapat la dlm 4 helai nursing bra, cerelac nestle baby food, 2 baby clothes set and headbands.. selalu baby fair mid valley ni ada dlm 2-3 kali setahun..i pun x berapa sure..tp baby fair mid valley yang i selalu sangat i pergi..hahaha..till the next mid valley baby expo then...

Rating : 7.5/10

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...