Wednesday, 28 May 2014

Shopping at Lovely Lace Baby

I suka masuk kedai Lovely Lace Baby ni..gown2 baby girl..perghhh lawa-lawa sangat..memang menggugat iman untuk beli...tp price tag nyer agak mahal la..setakat ni pernah beli sehelai je dari sini..tu pun untuk majlis cukur jambul...kat sini..gown2 ada dari umur newborn lagi..tp biasa la..yang newborn tu la yg mahal....setakat ni yang i tau ada kedai Lovely Lace Baby ni dekat Setia City Mall and dekat Alamanda Putrajaya...tp i rasa ada byk lagi cawangan dia..

Hari tu i masuk lagi kedai Lovely Lace ni..Nak cari headband baby...x dinafikan la headband baby kat sini agak pricey berbanding headband yang lain..i suka coz material yang digunakan untuk buat headband tu..bunga2 yang di lekatkan pun..sume cantik2 dan dari material yang lembut..

Lovely Lace Headbands
Hari tu i beli 2 pairs of headband..one pink and the other plain cream with manik2 on top..cute sangat....time baby2 ni la nak pakaikan headband..takut bila dah besa sikit..dah x mau pakai dah...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...