Tuesday, 30 June 2020

Lunch @ MyBurgerLab Bangsar

#sebelumpkp

Hari tu kami sebenarnya nak membeli barang-barang untuk jamuan ofis. Ada kedai stationery berdekatan. So lepas je membeli barang-barang untuk ofis, kami menyinggah di MyBurgerLab Bangsar. I tak pernah makan cawangan sini. I pernah makan cawangan Kelana Jaya n Cyberjaya saja. Walaupun time tu lunch hour, tapi tak ramai sangat orang la, lagipun kawasan situ memang ada banyak kedai makan. 

Dekat sini, boleh beli burger sahaja, atau add on set dia. Set dia akan dapat refillable air, then sidekicks dia la. Sidekick dia boleh pilih, nak fries, curly fries, mash potato atau pun salsa nachos. Seriously, I tak berapa ingat geng-geng I makan apa. Hahaha. Ada juga time tu limited edition burger, just I tak berapa ingat apa nama burger dia. So sorry.

Jom usha menu and gambar burger-burger kami. Hehe.




I ordered their The Bomb burger. I kalo bab burger ni, memang akan beli patty daging la. Jarang-jarang nk beli patty ayam ni. Yang beza MyBurgerLab dengan kedai burger yang lain, bun dia charcoal burger. Bun kaler hitam. Tapi rasanya skg dah ada banyak jugak kedai yang buat bun mcm ni tp MyBurgerLab ni antara yang pioneer la. 

Rasanya geng sorang ni ordered The Ultraman n sorang lagi ordered the limited edition burger time tu, n sorang lagi ordered Joe's Dirty Burger. Coz I dapat merasa semua burger, I suka burger I, coz dia pedas-pedas sikit (The Bomb) and member nye Joe's Dirty Burger. Ni burger patty ayam tapi serious sedap giler. Rasanya kalo next time datang, nak order yang itu. Leleh kuah dia. Perghh..Sos cicah pun leh ambik dekat kaunter kalo dah habis. Sos dia sedap!!

Sidekicks dia, kami order fries n I ordered curly fries la. Memang sedap la. I pernah makan mash potato dia, pun not bad. Memang set yang memuaskan la. Dari segi harga, memang pricey sedikit la compared dengan Fast Food Burger. Tapi memang worth it la. 




Kawasan sini, agak terhad jugak la parking dia. Just so happens, kami dapat berdekatan dengan kedai MyBurgerLab ni. Apa pun, time PKPP ni, banyak sebenarnya kedai makan I nak terjah. Tapi coz sampai sekarang belum bawak anak-anak keluar makan lagi, tetibe rasa awkward..hahaha. Esok pun baru nk start pergi ke ofis. I pun dah nk masuk 7 bulan preggy ni..Ngidam macam-macam time PKP ni..nak all out lepas ni. Hehehe

K, chow u guys.







No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...