Thursday, 21 August 2014

Eat out @ Amarin Mid Valley

Amarin Heavenly Thai Restaurant, Level 2 Mid Valley

ENTRANCE
Kami ke restaurant ni dah lama..tp baru sekarang nk review..Amarin ni is a Thai restaurant...Dtg sini dengan geng-geng office mate semua...ada orang nak belanja lunch..so fikir punya fikir..we all opt to go eat out at Amarin Heavenly Thai @ Mid Valley..

Ambience dia sangat-sangat cantik..untuk org yg dating2 gitu..memang sesuai sangat...hehehe
macam-macam yg kitaorang order..and seriously..makanan dia memang seddapp...

This is our starter..appetizer gitu..ada variety of flavors in one plate..sekejap je starter ni habis..

STARTER
Yang ni pulak..Green curry dia..green curry dia..agak pedas la..kalo sesiapa yg tahan pedas..orait la..tp memang sedapp..kekadang tu, terpaksa tahan je kepedesan tu..nasib air dah standby kat tepi..

GREEN CURRY
Ni pulak..ayam pandan..ayam yang di salut daun pandan..yg ni pun boleh tahan la..tp for me..i x berapa gemar sgt..
.
AYAM PANDAN
This one pulak..kerabu mangga dia..masyukk..

KERABU MANGGA
Yang ni pulak..ikan steam..oooii..sedapp nye..terliur sekejap..hahaha..kuah nye sangat sedapp..
i like!!

IKAN STEAM
Overall memang puas hati sgt dgn makanan dia..service dia pun tip top..lagi syok bila makan ramai-ramai & ada org belanja..hehehe..berselera sungguh..

Chow..until next time..

*pictures shown is credited to my office mates..thanks!!

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...