Friday, 8 August 2014

Manjakku @ Bangi

Jomm menapak ke Manjakku...

I suka sangat pergi ke Manjakku. Kedai Manjakku yang I pergi ni di Bangi. I terjumpa kedai ni coz time preggie dulu I wat checkup kat Hospital An-Nur . So confirm akan lalu depan Manjakku tu..sejak dari tu..memang akan singgah..bila ada peluang..


I sebenarnye nak cari baju untuk anak-anak i..nak kata murah sikit dari kedai2 yang kat luar tu..xde la pun..just konsep kedai tu..semua ada..so senang nak cari barang..x payah nak pergi ke banyak-banyak kedai baby..choice of brand pun banyak..untuk ibu-ibu preggie, kalo dtg sini..mesti happy punya la..walopun pergi hari weekdays..ramai jugak la..tp x seramai weekend la..pg time weekdays ni..tenang sikit nak shopping..

Pusing punya pusing dlm kedai tu..beli la dlm 2 helai baju jerr..satu untuk Lily dan satu untuk si abang..then beli Pureen Detergent..kat sini agak murah..RM19. Beli botol penyimpan susu..coz baru nak anta si Lily pergi nursery..so cari barang2 sikit..then beli beg simpan susu..senang I nk anta EBM ke nursery nanti..

Total damage..RM100++ gak rr..ambik punya ambik..cecah beratus gak.hahaha

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...