Tuesday, 5 August 2014

Shopping & shopping at IKEA

Memandangkan cuti seminggu time minggu raya so kitaorang decide nak pergi ke IKEA..Kitaorang pergi hari jumaat yang lepas..In our minds, kitaorang budget xde la ramai sangat orang..rupanya..packed sangat-sangat..macam hari weekend..kalo satu family tu..semua dtg..dari nenek sampai la ke cucu..masing2 nak beraya di ikea..hehehe

Why I love going to ikea?? Konsep design dia..gives us ideas on how to design our homes..ada beberapa konsep yang I suka sangat..

Macam yang kat bawah ni..i ingat nk buat gaya2 cm ni tuk kitchen i..coz dinding wall kitchen I kosong..so kalo ada gambar-gambar2 cam ni kat kitchen..mesti nampak menarik kan..
mission skang..mana pulak nak cari gambo-gambo yg cantik2 cm yang kat bawah ni..ingatkan gamba2 tu ada jual kat situ..cari-cari x jumpa..kerr kitaorang terlepas pandang..

picture frames..
ideas for my kitchen wall
X menyempat nak snap banyak2 photo..tengah sibuk usha2 barang..hehehe

kerusi untuk kanak2
Cantik jugak kalo letak dekat living room..nampak la kehijauan dlm rumah..


nampak cantik & kemas jerr..tp bila sendiri nak buat n maintain..mesti x jadi punye..hehehe


Last sekali beratur nak bayar..perghh memang panjang sangat barisan dia..tp coz trolley kitaorang dah penuh..kena la jugk beratur..kalo setakat ambik dua tiga item jerr..mungkin x beratur la gamaknye..

Ni la trolley kitaorang..penuh kan..sampai melimpah-limpah..beli baby chair, meja Lack, kerusi mammot, roller blinds..dan macam-macam lagi la..nasib muat disumbatkan dlm kereta..


IKEA..will see u soon..

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...