Monday, 18 August 2014

Dinner @ Mr Steak House Taman Equine

Kitaorang dinner kat sini sabtu lepas..Plan asal sebenarnya nak makan steamboat tp last2..makan kat sini..Mr Steak House dekat Taman Equine...dekat2 dgn Giant..ni kali ke 4 kot i makan kat sini..makanan dia not bad la..sedapp..

I memang teringin sangat nak makan Carbonara..x tau la kenapa..mengidam punya dah lama..baru dapat..padahal boleh je kan buat sendiri..beli je prego tu..hehehe..

Ambience dia orait la..ada feel2 western sikit..ala2 koboi..kalo nak santai2 dengan family..tempat ni sesuai jugak la..time kitaorang dtg..ramai jugak time tu..memg mengharap sgt makanan dia sampai cepat..

Pergi ke restaurant nama Mr Steak House..tp kitaorang x order pun steak..hehehe..

ruang dalam Mr Steak House
I order spagetti carbonara..tup - tup cepat pulak service dia malam tu..Alhamdulillah..memang tengah lapa ..nasib dpt cepat..carbonara dia ok la..tp rasa nye mcm prego je..hehehe..tp inti nye memang byk..ada mushroom & ayam cincang..sedapp la..licin kot..hehehe

Spagetti Carbonara
Mr hubby lak..order Chicken Cordon Bleu..yg ada cheese kat tengah2 tu..memang leleh la cheese dia..ayam dia pulak..besar betul portion dia..terkejut kitaorang...mcm tau je tengah kelaparan..memg sedapp la..

Cordon bleu
Overall malam tu..makanan dia memang superb..in terms of harga..reasanable sangat..ada mcm2 dlm menu dia..kalo sesiapa nak try makanan western..blh la dtg sini..

Address: No. 23-1, Jalan BPP 5/8, Pusat Bandar Putra Permai, Seri Kembangan, 43300 Selangor

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...