Friday, 20 June 2014

Survey-survey di House Lightings Puchong

New mission...mencari lampu tangga, lampu bilik tetamu, lampu dapur n kipas dapur.. Sekali lagi kami menapak ke House Lightings Puchong. 


Kedai lampu n kipas ni sangat la famous. To those yang tengah nak renovate rumah or nak beli lampu/kipas, mesti nak singgah ke sini..in terms of price, agak murah la..tp coz x compare one to one, so actually susah jugak nak tau barang yg kitaorang beli tu murah or harga standard. Sebelum ni dtg sini beli kipas. Kipas yg kitaorang beli tu mmg murah sikit dr tempat lain...hari ni nak cari lampu tangga, lampu dapur, lampu untuk bilik tetamu and kipas yang berlampu untuk dapur comel kami..Setiap kali datang sini, mesti lampu2 yg tengah di displaykan sudah berbeza...byk jugakla yg baru.

Di sarankan kalo nak datang sini, datang pada hari biasa and not weekends..kalau weekends..sometimes, tersangat la pack..susah nak memilih nanti..

Kami x lama kat sini coz ada tempat lain nk pergi..so kitaorang dtg survey-survey saja..setakat ni kitaorang ada jumpa lampu tangga yg menarik..

ada variety..

Cantik kan..
Kipas n lampu dapur pun ada juga jumpa yg menarik tp coz kitchen x siap lagi..takut kalo beli dulu..nanti x berapa nak match pulak..hahaha..tetiba konsep kitchen asyik nak berubah je..kejap modern la..kejap nak ada kayu2 la..hahaha..pening..

Disebabkan x cukup masa...n x leh nak decide which to buy..last2..kitaorang x beli apa pun..hahaha..tp x pe..coz rumah pun x jauh sangat dgn kedai ni..boleh je nak singgah...apa pun, to those yang tengah nk cari kipas or lampu for your home, datang la sini....confirm u alls akan suka punya..helpers dlm kedai tu pun semua ada knowledge pasal lampu2 kat situ..diaorang blh bg info pasal lampu2 yg korang nk cari..

Address : No.33, Jalan BPU6, Bandar Puchong Utama

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...