Monday, 2 June 2014

Shops for Baby Clothings

Saja je nak kongsi tempat2 yang menarik untuk beli baju baby...

H&M
I suka beli baju baby dekat sini...seluar baby boy..memang banyak sangat choice..kaler pun ada mcm2 jenis..harga..nk kata mahal..xde la mahal sgt..std harga seluar..bawah RM40 pun boleh dapat. Tp size dia ikut size US..agak besa sikit la..anak i 3 tahun tp still boleh pakai size 1 year and half to 2 years punya seluar..just nice je..memang stylo la..tp ikut musim dia la..kalo ujung2 tahun..byk baju ala2 winter gitu..so time skang memang tengah cun2 je..skg tengah musim summer punya clothings. Lg satu..kalo pg sini..kalo jumpa yg berkenan..kena beli coz next time dtg..mgkn dh xde baju tu..

Banyak choice

Topi pun comel-comel

H&M Setia City Mall

Factory Outlet Store
Sometimes dekat Factory Outlet Store ni, u boleh jumpal baju2 yang canteq...rompers selalu ada jual kt sini..canteq2 gk rr..

Zara
Padini Concept Store
I selalu kalo pg sini nak cari baju kerja je..hahaha..usually outlet ni ada mcm2 dlm dia..ada vincci la..PnCO la..hr tu i masuk dlm outlet ni..ada jual baju baby yang sangat kiut miut..nasib i tak bawak duit extra..kalo x memang dah terbeli..hahaha..seed..miki..tp tuk baby..sgt canteq baju gegurl..n baju boboy dia..byk gak yg stylo..walopun choice x de la sebanyak kedai baby yang lain..tp rambang mata gak la..set2 baju baby gurl dia..perghh...memang menarik..i beli set gift..dpt sleepsuit, one baby shirt and matching headband..harga asal RM59..dpt RM29 je..jenama miki..

Lovely Lace Baby
Kalo nk cari baju for special occasion..dlm lovely lace ni ada byk choice..ala2 tuksedo baby pun ada..gown2 sememangnye byk la dijual kt sini. Kasut, headband, baby socks, semua ada di jual kat sini.

Ada Sale

Comel sangat
Mothercare
Range barang2 kt mothercare ni memg mahal sikit..kdg2 suka masuk dlm kedai ni..tp x beli pun..tengok price tag dia..nak nangis..3 piece shirt baby dh cecah 80..sekali sekala tu ada gk beli..coz unique sikit baju2 dia..

GM Klang
Shopping kt sini memang rambang mata..semua kedai kalo boleh nk masuk..larat x larat je...choices mmg byk..lg byk kita beli..lg byk dpt diskaun..setakat ni baru pernah pergi dalam 2 kali saje..and each time, keluar mesti berplastic2..hehehehe...ada macam2 jenama dijual kat sini..mostly jenama international la..kalo anakku or pureen, memang xde dijual la..kat sini, byk jual baby gifts...senang nk bg kawan2 yang baru dpt baby..

Ada bnyk lagi tempat2 yang menarik untuk shopping baju baby..x larat nk pg semua..hahaha..pokai nanti..setakat window shopping boleh la..tp once dah masuk..tu yg terbeli tu..




  

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...