Monday, 16 June 2014

My Kitchen Items has finally arrived!!

At last, all my kitchen items has finally arrived. Kitaorang beli set Rubine (inclusive of hood, hob, oven and microwave) and set package sinki Haustern + Tab. Sepatutnye sampai dalam 2 minggu yang lepas tp coz tiada siapa ada di rumah(waktu kerja), so kitaorang suh dia hantar weekend lepas (Sabtu)..

Set Rubine
Pada awalnya, set package sinki ni, kitaorang kena ambil sendiri kat kedai tu (The Living Depot, Puchong), coz stock belum sampai..tapi nasib baik stock dia dah ada balik..

Haustern Sink + Tab
Dalam package Rubine tu, kitaorang dapat a few free gifts..ok la....walopun brand tak berapa nak famous..tp stainless steel gitu..Dapat milk pot, soup pot and wok set. 

Pots and Wok from OTO - Free gifts
Sepatutnye installation kitchen cabinet dalam minggu ni..hopefully sempat la setel before puasa bermula..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...