Monday, 9 June 2014

Review : Renovation Expo at SACC 6th-8th June

Off to SACC!!!

Arrived at last..Renovation Expo
Pagi-pagi lagi hati dh berkobar-kobar nk pergi renovation expo..x pernah pergi lagi to any of this reno expo..this is the first la..so x tau nak expect macam mana environment dia..sampai SACC before 12..datang2 je dah ada masalah parking....x boleh parking dekat sacc tu sendiri..WHAT??so kitaorg parkg kat PKNS..First impression masuk expo....Keciknya!!!..pusing-pusing around 10 minutes..dh boleh setel dah..tp tu x singgah booth mana-man pun..first pusingan dulu..just nk tngk2 apa yg ada..second time pusing..baru aim booth2 yg berkenaan...byk btl kitchen cabinet punya booth..yg lain x byk choice..Very limited..kitaorg aim kedai buat blinds/curtain..ada dlm 3 booth..ada macam2 variety..mula2 tu berkenan jugak la..tp package yg ditawarkan x bp menarik interest kitaorg..design dah ok dah..just kena minimum order 20sqft per window..tingkap kitaorg x sampai pun..so agak mahal la kalo nk tempah custom made kan..huhuhuhu...so bermula la pencarian roller blinds lagi..booth2 yg lain..ada jual mattress..wardrobe..dining table..sofa..autogate..elba..coway..astro..mcm2 lg la..my thoughts on the expo..i mungkin x kan pg lagi la kot REX expo ni..hehehe..not much boleh gain from the expo..however this is just my thoughts saja la..org lain yg pergi mungkin boleh dapat macam2 dari expo ni..sesiapa yg cari quotation kitchen cabinet...rasa boleh dpt terus dr expo ni...

Here are some pictures of the expo..
Mattress..King Koil

Blinds..variety 

TV cabinet

Overall : 5.5/10
Hope for more choices..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...