Tuesday, 30 December 2014

Goodie Bag Birthday Lily!!

Puas fikir nak bagi apa dalam goodie bag untuk birthday Lily..makanan tu pasti..so last2 i fikir nak beli permainan lego..tp bukan yang original tu..version yang murah sedikit tu..kalo pergi beli kat pasaraya..rata2 jual dalam harga RM5.90 sekotak..mahal wo..so coz i dah tau mana nak cari yang murah..so off we go to GM Klang!!!

Memang ada macam2 jenis yg dijual kat sini..plan asal i, nak beli dua jenis, satu utk yang perempuan, satu untuk the boys..pusing punya pusing, i berminat dgn satu kedai ni..tp diaorg xde jual utk girls punya..macam frozen ker..tinkerbell fairies ker..yg ada just hello kitty...Lego yang i beli ni lego jenis character..so last2 i beli, version Avengers, Fantastic four, and Iron Man..

ANTARA YANG DIJUAL
Beli lapan dalam satu pek, harga i dpt RM16..so basically satu tu RM2.00..orait la kan..
Lepas beli, baru terjumpa satu lagi kedai..macam2 character ada..siap ada ultraman..frozen pun ada..huhuhu..xpe la..i dah beli..so maybe next time la..

KEDAI JUAL BARANG2 PARTY
Kedai2 party pun ada kat GM ni..x tau nak kata murah ke mahal..tp i xde beli la coz most of my party items i beli dekat MR DIY..bg i murah kalo beli kat situ..

This is the goodie bag..ada  lagi sebenarnya yg i letak kan dalam goodie bag ni..ada gula2..x tersnap lak time ni..hehe.

AVENGERS..HULK DIA MEMANG BEST..BESAR..
ISI GOODIE BAG..
Apa ada dlm goodie bag ni..Lego Character (1), Keropok (1), Belon (2) and Gula2..orait la kan..
i pun seronok tengok budak2 yang datang teruja dapat permainan ala2 lego ni..ingat nanti nak beli jugak la satu set avengers ni..hehe..buat collection sendiri..

K, best shopping barang2 kat GM Klang ni..apa lagi, kalo nk cari permainan ala2 Lego ni, memang banyak sangat di jual kat sana..toys heaven..hehe..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...