Friday, 12 December 2014

Book shopping @ Big Bad Wolf MIECC The Mines

Kecek mr hubby untuk bawak I pergi ke Big Bad Wolf (BBW) dekat MIECC, Seri Kembangan..pagi2 mr hubby dah ajak..yeah…dalam 10++ dah ada dekat sana..BBW kali ni..start 5th Dec until 16th December…Open 24 hours tau..will end on 9pm on the 16th.

WELCOME!!
Memandangkan it’s a public holiday that day..so parking kitaorang kena bayar RM4..tp parking still kat luar..confius bab parking dia..

ENTRANCE
Pagi tu x berapa nak ramai lagi..masuk jer dalam kul 12..pergh..berlanggar bahu..i nampak ramai yang tarik2 trolley..penuh satu trolley tu..melimpah-limpah buku…I sebenarnye nak cari buku2 untuk Ziyad..memang banyak choice..tp I xde la nak beli banyak…I banyak beli buku kaler2…dari segi harga..memang murah murah sangat…jenama buku2 tu dah la yg original..disney memang banyak la..kalo Ziyad dah besar sikit..memang syok rr…tp mostly buku English..buku Bahasa melayu x byk pun..ciput jerr..i x sempat nak snap gambar..dah teruja sangat nak pilih2 buku..lupa nak snap snap..gambar pun tergegar sikit..huhu

BBW
Untuk kaki2 novel..memang heaven la datang sini..both malay n English novels..berlambak2..i after dah habis shopping buku2 Ziyad..terus I cari cookbook..hehe..seriusly..buku masakan dia…boleh giler wei..banyak sangat choice..tp semua English punya version…cookbook malay xde..mr hubby dah geleng2..hehe..i ambik 3 jer buku masakan..x leh banyak2..mr hubby lak cari motivational books..memang banyak sngt choice..

Memang best la..buku2 dia pun yang up to date jugak la..xde la yang old version sangat..memang worth checking it out..3 jam lebih kot kitaorang dlm tu..masa cepat sangat berlalu..

After dah habis bayar  tu..keluar2 jer ada org jual2 posters tau..

POSTERS
Kitaorang berkenan dgn yang satu ni..hehe..last2 beli la jugak..nak gantung ket dapur..retro gitu..hehe..i like..nanti I kongsi kan bila dah gantung kat kitchen i k…

LIFE!!
So apa yang sempat kitaorang rembat..tada..ehm..macam sikit la pulak ea..heheh..xpe..next year kita terjah lagi..

HASIL REMBATAN DI BBW
Bubbye!!




No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...