Friday, 12 December 2014

Lunch @ Rakthai Amcorp Mall

Yeah, boss nak belanja..hehehe..mula2 nak pergi ke tempat lain..tp coz tempat tu x dibenarkan untuk buat reservation and x boleh alih2 meja..so cancel la tempat tu..jenuh gak nak fikir nak makan kat mane…yela..kena ikut budget boss jugak..next option..restaurant Thai ni…dekat dalam amcorp mall..Restaurant Rak Thai..

Address:Lot 15 &16, LG floor, Amcorp Mall,  18, Jalan Barat, Seksyen 52, 46200 Petaling Jaya, Selangor 
Phone: 03-7958 4528

WELCOME
Sesiapa yang selalu pergi ke amcorp mall, mesti perasan kedai ni..dekat lower ground..otw ke giant, boleh nampak kedai ni sebelah kiri..

Hari tu..kitaorang dpt pelepasan utk pergi early lunch…Sampai2 ajer…menu2 semua sudah di order..pantas budak2 ofis mate I ni..excellent..duk sekejap jer..makanan pun dah sampai..apa yang di order..meh kita tengok..hehe..

Ayam pandan dia..biasa saja..sayur dia sedap..

AYAM PANDAN
KAILAN GORENG IKAN MASIN 
UDANG BUTTER

Overall, rasa dia ok....Tomyam dia sangat pekat and isi pun banyak…rasanya udang dalam tom yam tu pun x terhabis...leh refill kuah tomyam..Udang butter dia memang sedap…kena try buat ni..hehehe..ikan stim dia pun sedap...cukup rasa..

Apa pun..a very interesting experience..syok makan ramai2 ni..i pernah makan sini dulu..tp rasanye bertahun2 dulu kot..hehe..makan nasi goreng ke ape ntah dulu…hohoho..

TOM YAM 
SIAKAP STIM
Thanks boss coz belanja kitaorang...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...