Wednesday, 17 December 2014

Lunch @ Sam's Deli Nu Sentral

Plan sebenarnye nak mencari bahan2 tuk wat lasagna dekat Sam's Groceria Nu Sentral. Macam2 yang di jual dekat Groceria ni..tp in terms of harga..ada barang yang mahal..barang overseas..rasanya harga dia much more reasonable la...cheese2 dia pun..macam2 jenis ada..rambang gak rr nak pilih yang mana..so memandangkan pergi sorang2...huhuhu...so cari tempat makan yang senang dan cepat..so i try Sam's Deli..Kedai ni dalam Groceria tu sendiri..dari luar x nampak pun kedai ni..

Bab2 makan ni..asyik lupa jerr nak ambik gamba depan kedai..ish ish..hehe..
Apa yang ada kat sini..sushi!!! dan makanan jepun la..makanan western pun ada..tp nak cepat..yang dah tersedia jer la yg i order..ada banyak gak jenis sushi di jual..yang macam kat jusco tu..tp i try dia pun Oyoko Don - Nasi , telur and ayam...tuk set2 ni..dapat free either air green tea or miso soup..
makanan kat sini Halal tau..

Antara menu2 yang ada
Restaurant ni kecik jerr..ambience dia just nice..simple jerr deco dia..

BLACK WHITE RED
DRINKS MENU
Ni la my lunch for today..kenyang...memandangkan its quite hot..green tea pun hot jugak..lambat nk habiskan..time2 lunch pulak..ramai gak yang datang makan kat sini..so x leh la nak lepak2 lama..habis jerr..terus la i bangun...

OYOKO DON RM9,99

Oyoko Don dia biasa saja..tp memandangkan i lapa..habis la..hehehe..k, time to cari bahan2 tuk wat lasagna..
chow..




No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...