Tuesday, 6 January 2015

Rainbow cake for Lily’s Birthday!!!

I berminat sangat dengan rainbow cake..bukan setakat cantik..kalo kena gaya..memang sedapp and marvelous. So untuk Birthday Lily tempoh hari, puas I cari rainbow cake (online)..usha punya usha..i stumbled across this website - Chocville 

Mula-mula I teruja dengan brownies diaorang. Then baru I tanya kalo diaorang boleh buat rainbow cake..It was just my luck yang diaorang memang ambil tempahan tuk rainbow cake..rainbow cake diaorang ada dua jenis..yang 7 layers or 5 layers..I ambil 5 layers ajerr..n I dapat free delivery lagi..betul2 sampai depan pintu rumah..hehehe..thanks Chocville..

Rainbow cake dia very simple..comey jerr..i memang xde mintak buat deco sangat dekat cake tu..just suh tulis Happy 1st Birthday Lily Liyana..in terms of rasa dia..memang sedapp..x manis sangat..just mungkin krim between the layers tu agak sedikit. Kalo banyak sikit lagi..lagi masyuk…warna layers dia pun memang cun habis..

RAINBOW CAKE
5 LAYERS
Brownies dia pulak..memang sedapp!! I mintak yang normal brownies..so no topping..tp still sedapp..ada gak yang kata macam kekurangan something..macam caramel ker..marshmellow ke..i sebenarnye terlupa nak beli Hershey syrup tu..adoi..kalo ada benda tu..leh drizzle sendiri atas tu..tp on its own..brownies tu pun dah cukup sedap..sekejap je habis..

BROWNIES
Kalo ada party lagi in the future, i will probably re-order...or i could belajar on how to do bronwies..hehe

K,chow..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...