Saturday, 10 January 2015

Lunch out @ Chili's KLCC

Dari hari tu lagi asyik ngidam Chicken salad..tp hari tu pergi outback dapat gak makan salad..(boleh baca disini)..tp macam x puas..i dengar katanya salad kat chili’s ni giler punya sedapp…I asyik usha gambar salad jerr…over kan i..so I ajakla opis mates pergi ke Chili’s KLCC for lunch..

Address : KLCC Chili's Grill & Bar Lot 346B Level 3, Suria KLCC Kuala Lumpur City Centre 50088 Kuala Lumpur Tel : 03 2164 1400. Fax : 03 2164 4211

Dah lama x pergi ke Chili’s..memang jarang pun sebenarnye..rasanya this is my third time..hehehe..ada banyak jenis salad dekat Chili’s ni..last2 I ordered their BBQ Chicken Salad...Opismate sorang lagi pun order salad yg sama gak…healthy lunch today…yang sorang lagi ordered their Scampi Prawn Pasta..tuk menu2 dia..leh tengok kat sini

MENU
MENU
Mula-mula ingat nak order warm water ajer..Tapi last2 order bottomless drink – fruit juice..my first juice – Pineapple, then apple, lastly guava…hehe...3 big glasses…memang confirm ke toilet la lepas ni..amongst the three juices..Pineapple yang paling sedapp..memang masyuk..member order lemonade..lemonade dia pun sedapp..x begitu masam…just nice..

BOTTOMLESS DRINK - LEMONADE RM9.95
BOTTOMLESS DRINK - GUAVA RM9.95
Jeng Jeng Jeng…my BBQ Chicken Salad..besar portion..tapi..i dapat habiskan tau..coz I terlampau lapa..kalo dtg sini..pastikan perut kosong dulu..kalo x..jenuh nak habiskan. 

BBQ CHICKEN SALAD RM26.95
CLOSE UP..
Seriusly, salad dia memang sedap..tp bg i..yang buatkan dia sedap..ayam bbq dia..pergh..sedap wei..dressing dia pun sedap..confirm akan re-order ni balik..memang boleh buat orang ngidam balik tau..hehe..

What's inside the salad..
Grilled mesquite chicken breast, beef bacon, cheddar cheese, tomatoes, salad garnish, crispy tortilla strips and a touch of BBQ sauce. Served with Ranch dressing.

Scampi Shrimp Pasta dia lak..macam lacking in something..rasa dia maca kureng sikit..x habis pun member I makan..i pun x larat nak tolong dia habiskan…

SCAMPI PRAWN PASTA RM31.95

Overall..what a lunch..akhirnye I berjaya jugak dapat chicken salad..x payah nak ngidam2 lagi dah…apa pun..will definitely come again..coz salad dia sangat marvellous..tp still teruja nk try menu2 yg lain..usha2 meja sebelah..perghh berger dia..besa giler portion..leh leleh..hehe..

Service jugak tip top!! Good Job Chili's!!




1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...