Wednesday, 7 January 2015

Shopping @ The Index Living IOI City Mall Putrajaya

Banyak kali gak la dah menapak ke IOI City Mall ni tp each time pergi x pernah round habis..besar kot..so hari tu..first time I jejak ke Index Living Mall..First impression..wow..ala2 macam IKEA..kalau HomePro tu bagi I, ala2 macam Houz Depot..more to accessories. Index Living ni more to concept..macam IKEA tu la..agak menarik jugak la..sofa2 yang dijual kat sini pun agak menarik...memang sesuai kot nak cari barang2 kat sini..beautiful design yet affordable.

CONCEPT DESIGN
I berminat dengan satu coffee table ni..simple jerr..putih jer kaler ni..besi dia kaler hitam..harga pun reasonable..tp x beli pun..next time la kot..the items sold here are according to category..so senang nak cari..i x lama dalam index living ni..kalo nak usha satu2..mau berjam2 kang..ada kawasan garden, kids room concept, mirror, furniture..macam2 la..

COFFEE TABLE..COMEL X??
CUSHION FOR KIDS
CHILDREN ROOM CONCEPT DESIGN 
GARDEN AREA
CABINET..CANTIK KAN WARNA OREN
So last2..i beli painting kanvas…mula2 ingat nak letak dekat kawasan toilet..hehe..tp x matching la pulak. So last2 letak la dalam bilik guestroom..just nice..painting tu I beli RM19.90..jenis kanvas..Mesti korang rasa pelik kan coz I nak beli painting tuk letak kat toilet..ni idea mr hubby la ni..xpe la..kita follow je la ye..hehe..sorry gambo xde..nanti i update yer..

Menarik la Index Living Mall ni…confirm akan datang balik la ke sini..Index Living Mall ni berhadapan dengan Tesco. Kalo HomePro tu pulak dekat arah berlawanan..dengan parkson sekali..so kalo nak pergi dua2 tempat ni..tenaga kena banyak..hehehe..penat wei jalan2 dalam IOI ni..nasib kedai makan minum banyak..boost up balik energy..haha

For those yang belum terjah lagi kesini..Mari mari!! 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...