Tuesday, 6 December 2016

Shopping Nursing Bra di Baby Fair TSE Mid Valley 24-27 November 2016

Sebenarnya x tau pun ada baby fair time tu..kitaorg main terjah je ke Mid Valley tuk makan2..tuk entry our lunch hari tu..leh usha di sini ye : Lunch @ Olive Garden Italian Kitchen Mid Valley..tp memandangkan dah sampai ke Mid Valley, harus la singgah sekejap ke Baby Fair..i selalu jugak pergi..tp kalo I pergi..mesti dengan satu tujuan..which is..to buy nursing bra..hehehe..murah kalo beli dekat baby fair ni..banyak pilihan lak tu..

RAMAI SANGAT ORANG

Sampai kat sana..waktu lunch hours kan..memang ramai gilerzz..macam sardine dah..ramai ibu2 preggy gagah masuk untuk menyopping barang2 anak masing2..dulu waktu I preggy pun sama gak..pantang ada baby fair..nk terjah jerr..

Memandangkan I dah tau nk membeli apa..so teus I mencari..i x berapa kisah brand apa..rasanya waktu I first preggy anak pertama dulu..brand untuk bra ni x de la sebanyak macam sekarang..Alhamdulillah sangat..sekarang dah banyak company dah keluarkan brand maternity bra..

Antara booth yang I jumpa..booth Autumz..harus la menyinggah…banyak jugak booth yang jual nursing bra ni..tp I xde la menyinggah semua..jenuh la pulak..overall hari tu..i beli 6 bra..cukup la untuk setahun..hahahaha..damage for the day..6 bra tu daam RM120++..orait la kan..sehelai dalam Rm20..i beli yang ada besi, padded dan yang untuk comfort..lega dah..dah x yang usha nursing bra..

BANYAK PILIHAN..JANGAN MALU2..HEHEHE

YANG PADDED..X PADDED..ADA BESI KE XDE BESI..SEMUA ADA..

Dekat baby fair kali ni..rasanya macam banyak benda baru2..vendor baru2..quite interesting..tp coz xde benda lain dalam list nk beli..so I xde la stay too long dalam baby fair tu..tunggu member sorang lagi dekat luar..member menyinggah di booth freemie..beli wayar penyambung dia..

Jom usha gambar2 sekitar baby fair ni..


RUGI X MEMBELI KASUT HARI TU..HUHUHU



PELBAGAI INTEX ITEMS..ANTARA BOOTH YANG INTERESTING..MCM2 ADA..

I USHA INTEX YANG NI..MENARIK..TP HARGA..MAHAL JUGAK..

NI STERILIZER..NOT JUST FR BABY ITEMS..OTHER HOUSEHOLD ITEMS PUN BOLEH DI STERIL KAN..SANGAT UNIQUE DEVICE NI..COMEY LAK TU





Overall..quite pleased with my purchase that day..cant wait to be preggy lak..hahaha..so ada la alasan yg kukuh nk bagi kt mr hubby kalo nk suh dia bawak pg baby fair..hehehe..




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...