Friday, 17 October 2014

Dinner @ Tam Nasi Ayam Seksyen 23 Shah Alam

Kitaorang sebenarnya nak pergi melawat kakak i yang sekarang tengah warded..so malam tu..otw nak pg ke hospital..i tercakap dlm kereta yang i nak makan nasi ayam...terus mr hubby bawak i pergi satu kedai ni..rasanye kedai ni famous kot coz ramai sangat orang malam tu..Kedai mana?? 
TAM NASI AYAM

Address : No 1G, 3G, 5G, Jalan Pelabur B 23/B, Seksyen 23 Shah Alam Klang Valley 40300
Phone: 601 6591 3540 | 603 5545 2569

Teruja sangat coz mesti sedap ni..menu dah sampai...wah ada jugak jual macam2 jenis naan kat sini..nasi ayam dia pun ada pelbagai jenis..belek punye belek..i order Nasi Ayam Golek. mr hubby order Nasi Ayam biasa..as side order..Roti Naan Double Cheese..si Ziyad..tetibe xnak makan lak..selalu suka je nasi ayam..dah start payah dah nak makan si Ziyad ni..huhuhu

WELCOME..atas siap ada Gym tu...
MENU 
NAAN CORNER

Nasi ayam dia..overall..sedapp la..bagi i ..nasi ayam golek lebih sedap dari nasi ayam biasa..lebih rasa..siap ada sambal..macam sambal belacan sikit..masyuk gak rr...habis la kitaorang makan..dah habis makan..naan kitaorang x sampai2 lagi..xpe la..dah kenyang dah pun..once sampai..kitaorg mintak bungkuskan aje..leh bawak pg hospital...makan kat sana..hehehe..

Menarik la tempat ni..bukan senang nk cari kedai Nasi ayam malam2 ni...

NASI AYAM GOLEK RM6.80
AYAM GOLEK
AYAM - NASI AYAM BIASA RM5.50
Dari segi harga..mahal sikit la dari harga nasi ayam yang biasa2 tu..tp orait la..portion dia pun banyak..nasi dia pun ada rasa..walopun ada rasa melekat-lekat sikit nasi dia..tp orait la..
Kenyang malam tu..nasi ayam tapau satu...hehehe..tuk i bawak ke hospital bg kakak i makan..
K, chow..

1 comment:

  1. Assalamualaikum Puan/Tuan,

    Saya mewakili Restoran Tam Nasi Ayam ingin mengucapkan ribuan terima kasih di atas catitan tangan dari pihak tuan/puan di dalam blog masing-masing. Pihak kami akan mengadakan 1 Majlis Ramah Mesra bersama pemilik TNA sendiri sebagai tanda penghargaan. Jika tidak keberatan, Tuan/Puan boleh tinggalkan contact No. untuk memudahkan sesi temujanji kita. Sila tinggalkan/ emailkan contact no tuan/puan ke alamat email ini byondsuccess@gmail.com

    Sekian, Terima kasih

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...