Tuesday, 7 October 2014

Lunch out @ Texas Chicken The Main Place, Subang

Texas Chicken, here we come!!!

Texas Chicken ni ala-ala KFC...ada set ayam goreng..burger ayam..first time makan Texas Chicken ni..time tu kakak ipar tapau kan..so kitaorang rasa la..time tu memang rasa ayam dia masyuk sangat...since then..memang nak sangat makan dekat Texas Chicken..ada banyak cawangan..so the nearest dengan rumah kitaorang, at The Main Place Subang...

Lot No. LG-09 & LG-10, Jalan USJ 21/10, Persiaran Kewajipan, 47630 Subang Jaya, Selangor.

Tel: 03-8021 6735

Business hours: 
10.00am to 10.00pm (Monday to Sunday)

WELCOME!!!
Time kitaorang sampai tu nk kul 3 dah..so x berapa ramai la..apa yang kitaorang order..mestila ayam!!
Kitaorang beli 3pc Chicken Combo..apa yang ada dalam combo ni..boleh choose nk original or spicy..kitaorang choose spicy..then ada coleslaw, mash potatoes, one honey butter biscuit and 1 soft drink..soft drink dia refillable..boleh ambil sendiri...siap ada teh ais tu..

 3 PIECE COMBO RM 14.20

SEDAPP

Ayam dia kali ni..x berapa masyuk la pulak...very crunchy tapi rempah dia x berapa meresap ke dalam ayam...salutan dia memang sedap la..tp ayam dalam dia..rasa kosong je..apa pun..habis jugak 3 ketul tu..i makan seketul..mr hubby ambik 2 ketul..hehehe...mashed potato and coleslaw dia orait saja..yg paling i suka..biscuit dia...berebut nak makan tu..Ziyad and lily pun suka..so time nak balik..i tapau 3 piece honey butter biscuit..RM3.50..memang sedap..kena try..

I pulak order the Mexicana Burger..ala carte..
Siap ada nachos dalam burger tu..heheheh..sedap jugak la..tp kena letak sos cili dulu..hehe...
Utk si Ziyad..order ala carte bubur RM4.50...pun sedap jugak..habis dia makan..walopun kena asingkan ayam dalam bubur dia..tp habis la jugak..ayam tu kitaorang la yg kena habiskan..

MEXICANA BURGER ALA CARTE RM7.90

TEXAS CHICKEN
Overall..akan dtg lagi la..hehehe...nk makan biscuit sedapp dia..ada macam2 lagi dalam menu dia..boleh pergi ke website Texas Chicken ni untuk usha menu2 dia..orait..bubbye!! Off to Jaya grocer pulak..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...