Monday, 13 October 2014

Dinner out @ Melaka Kitchen Bangi

Dinner on a Saturday night…Plan asal nak makan Pizza..tp last2 x jadi..So next plan..jalan2 mencari makan di kawasan Bangi pulak malam tu..pusing punya pusing..terjumpa restaurant ni..Melaka Kitchen..dari segi luaran kedai ni..nampak kedai dia macam menarik..ramai jugak pelanggan..confirm ada assam pedas kat kedai ni..

Address :  No. 32, MEDAN PB 3A, SEKSYEN 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Phone : 019-381 6422

MENU
MENU
Tempat dia x besar mana pun..tp interior dalam dia catchy jugak la..striped wall..tp malam tu kitaorang makan kat bahagian luar..

MELAKA KITCHEN
Apa yg kitaorang order..memang kelaparan sangat malam tu...lepas belek2 menu dia..Kitaorang order assam pedas ikan pari, kangkung belacan, sup ayam dan telur dadar..

Assam pedas dia sedapp jugak la..x terlalu pedas sgt..tp bg i..agak sedikit masin..walopun dah makan dgn nasi..still rasa masin dia..campur pulak dengan telur masin (set assam pedas dtg sekali dengan telur masin)..
Sup ayam dia pulak..sedapp..sup ni sebenarnya untuk si Ziyad and Lily..tp i pulak yg habiskan..hehe

TELUR DADAR KENA ADA..HEHE
ASSAM PEDAS IKAN PARI
Air dia pulak..assam boi dan fresh oren dia memang masyuk..cukup rasa..tp air barley dia…huhuhu..jarang I rasa air barley yg x sedapp tau..memang kureng sangat..sedih i..

AIR MINUMAN
Apapun..tempat yang menarik untuk makan ramai2…total damage around RM34..habis je makan..chow to Manjakku lak..cuci mata tengok barang baby lak..hehe..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...