Monday, 18 January 2016

Kedai SSF di D’Pulze Cyberjaya

Hari tu lunch dekat D’Pulze Cyberjaya (Leh baca entry kat sini – Yoshinoya & Hanamaru). Memang saja nk makan luar..lagi pun nk beli barang dapur sikit dkt Jaya Grocer..so bila naik escalator (otw to Yoshinoya & Hanamaru)..ternampak la pulak SSF..i x pernah lagi usha SSF ni..so bila nampak jerr SSF..terus I bgtau mr hubby yang i nak singgah tengok jap lepas habis makan nanti..mr hubby on jerr..kitaorang x leh lama sebenarnya..dah janji dgn org tukang hantar barang..tup2 bila dah balik..org tu bg tau x jadi nak hantar hari tu..cheh..penat jerr kitaorg rushing..kalo tau la x jadi hr tu..leh window shopping lama sikit--ngeee

SSF DPULZE CYBERJAYA
Lepas lunch..kitaorang singgah Molly Fantasy jap..bg budak2 main2 dulu..(leh baca entry pasal Molly Fantasy kat sini)..lepas tu..trs terjah SSF..besar gak kawasan dia..memang banyak sangat perabot cantik2..jenis yang kilat2..unique2..memang rambang sangat mata..ternganga kejap la..tp x dpt nk usha semua..coz nak kejar masa time tu..i berminat jugak dengan cermin2 kat SSF ni..nanti nk dtg balik la..usha lama sikit..lps ni kalo I datang balik..I nk cari meja tuk letak kat ruang tamu..
Meh layan gambar2 jap..

Kombinasi putih n turquiose mcm kat bawah ni pun cantik kan..tenang jerr i tengok..dari segi harga kat SSF ni..kena datang sendiri tengok price tag dia ye..hehe

PUTIH N TURQUOISE..CANTIK KAN
JAM2 ANTIQUE
SOFA2
CERMIN2
Sebenarnye..kitaorg nk usha pokok2 tiruan..nak letak dalam rumah..tp pokok2 yg besar2 tu..perghh..leh tahan harga dia..lg mahal dari pokok hidup..terus x jadi nak ambik..tapi seriously, pokok2 tiruan kat sini memang banyak sangat choice..rasanye leh duk berjam2..pilih pokok jerr..tu lum pilih benda lain lagi..

POKOK2 BUNGA
POKOK2 BUNGA
Banyak gak benda yg I berkenan..salah satu nye..lampu ni..mr hubby cm pelik jerr bila I bg tau yg I suka lampu tu..trs dia tanya nk letak mana..i pun terdiam..coz x tau nk letak mana kalo beli..hahaha..tp cantik sgt..

CANTIK KAN..I LIKE
Pusing punya pusing2..last2 x beli apa pun..just window shopping jerr..tp skg dah tau SSF ada kat D’Pulze..nanti leh datang lagi..as for now..kena buat planning tuk revamp my living room..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...