Thursday, 16 March 2017

BoboiBoy, Upin & Ipin & Parenthood Box Sale

Minggu ni penuh dengan acara2 yang menarik..nak pergi yang mana satu pun x tau..minggu ni pulak penuh dengan kenduri kahwin..so x tau la sempat ke x nak usha mana2 event di bawah ni..hahaha..I berminat dengan event2 ni cause ada kidz activities..yang box sale tu activity ibu la..shopping la katakan..so jom lihat satu persatu apakah diantara event2 yang bakal berlangsung minggu ini..mana tau u ols free weekend ni, leh usha mana2 event ni..

IACON Beta 0.2 Festival.

IACON stands for Independent Arts Converge & Connect

Event Details - 
Venue : TM Convention Cebtre, Jalan Pantai Baharu, Bangsar
Date  : 18th & 19th March 2017 (Saturday & Sunday)
Time : 9am - 10pm
Admission to the festival : FREE


There will be a special appearances by BoboiBoy & your favourite Hypptv artists. For more information, please go to http://gocerebro.com/beta0.2/schedule


Family Fest with Upin & Ipin

Event description:
Join us for a day filled with laughter and excitement at Setia Eco Glades with Upin & Ipin. Inflatable playground, exciting activities and many more awaits! For more info and RSVP at 0380082228. T&C apply. 


Date: 18-19 March 
Time: 10AM - 5PM
Venue: Setia Eco Glades Sales Gallery

Yang ni berdekatan dengan rumah..agak2 mr hubby nk bawak x kitaorang ke sini..hehehe


The Parenthood BOX SALE

Yang ni nampak best sangat..Lagi2 untuk ibu2 atau bakal2 ibu..Beli kotak either RM99 or kotak RM149, dan isi apa saja yang u nak dari pilihan2 yang ada, then tutup kotak tu..antara brand yang ada, Avent, Pigeon, MAM, Tommee Tipee & bermacam2 lagi brand..Kalo x silap, minggu lepas di Sunway Pyramid. Minggu ni di Sunway Putra Mall pula..

Ada jugak baca bloggers2 yang dah pergi ke sini..tengok diaorang memborong barang2 baby..geram sangat!! Sunway Putra Mall ni, i belum lagi pergi..syok jugak kalo dapat pergi menyopping barang2 baby kat sini..

Date : 17th - 19th March 2017
Venue : Level 2, Sunway Putra Mall


So, nak pergi yang mana ye?? 😉😉😉

*gambar2 dpt dari google

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...