Tuesday, 10 January 2017

Cupcakes @ Wondermilk IOI City Mall

Bersemangat I apply cuti untuk menyambut Birthday mr hubby..hehehe..xde la surpise sangat pun..just tengahari tu, I ajak mr hubby pi lunch date..tp memandangkan birthday dia jatuh pulak pada hari Jumaat, so x leh nak dating lama2..so antara tempat pilihan untuk lunch date hari tu..adalah di Ko Hyang Shaftsbury Square..dekat jer dengan tempat keje dia..lama jugak x pekena makanan korea..nasib baik mr hubby pun suka korean food..

So awal2 lagi I dah sampai ke Ko Hyang..order siap2..so bila dia sampai jerr..terus leh makan..so untuk malam pulak..plan asal..ingat nk masak..hahahah..tp tetibe mr hubby ajak pi makan luar malam tu..sambut kt luar la kan..bawak anak2 sekali..pergi makan japanese pulak (gembira hati..lunch korean dinner japanese..hehe)..so petang tu..i dah aim dah..nk beli cake sebenarnya..so option yg ada..pg Alamanda atau IOI City Mall..so last2 i pg IOI City Mall..tp x banyak pulak kedai kek dekat IOI City Mall..so antara yg bermain di fikiran..adalah Wondermilk..terus I cari..ni first time tau order..terpinga2 gak la coz x tau nk order apa..hahaha..lama gk la i duk tercegat depan bahagian cupcake tu..duk fikir nk beli ke x..nasib baik xde org time tu.so leh stare dekat cupcake tu lama2..


COMBO PROMO
CLOSE UP 

CHOICES OF CUPCAKES
Ada jugak cake yg dijual dekat sini..tp harga dia boleh tahan..so last2 I beli cupcakes saja..buy 5 free 1..orait la kan..cupcakes dia pulak comey2 dan cantiq2..geram lak tengok..so I mintak “abe-abe” kt situ bg tau mana yg sedap..so these are what they recommended to me..so these are the 6 cupcakes tuk birthday mr hubby malam nanti..orait la kan dari xde..tp seriously..malam tu bila makan..memang sedap..sekejapan je licin..my fav..salted caramel, pandan gula Melaka & red velvet..walaupun for me it’s a bit on the sweet side tp very flavourful..anak2 pun suka..berebut2 lagi..hahaha..xpe la..next time leh la beli lagi..dah tau semua suka..tp x leh selalu ye..

MY SIX PICKS FOR HUBBY'S BIRTHDAY

CAKE CHOICES

COOKIES & CUPCAKES..

Cupcake dia memang boleh buat u ngidam..buat u terfikir macam nak lagi..malam tu x puas sangat makan..maklum la..makan kongsi2..next time nk beli n makan sendiri2..hahaha..
Time ni, i sorang je customer kat kedai..leh la snap2 tanpa segan..kekeke..

TIME DATANG..TENGAH KOSONG

PLAY AREA

Wondermilk ni cawangan dia x banyak..hanya di Uptown Damansara, Citta Mall, IOI City Mall & di Publika..nasib baik ada yang berdekatan dengan rumah..time I datang tu..memang tengah kosong..interior dia memang santai la..kemas dan cantik..ada jugak kawasan untuk si comey bermain..kalo anak i..mesti dia suka dtg ke kedai mcm ni..kedai ni tersorok sedikit tau (i parking bawah tesco)..nasib baik la dapat cari hari tu..hehehe..

*psst..ingat nk surpise kan mr hubby dengan cupcakes..sekali dia ternampak..i budget dia xde la masuk dapur..cheh..dah x surprise..hahaha..tp dia senyum jerr..gembira la tu..


Website : ilovewondermilk.com
Address : G-77, Ground Floor, IOI City Mall
Telephone : 03-8957 7645
Shop Hours : 10AM – 10PM





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...