Friday, 5 September 2014

Lunch alone @ Ikea Food Court

Sedihnye lunch alone..nak buat macam mana..mr hubby x dpt nak cuti..i memang dah plan nak pergi ke IKEA so i ambik la cuti..nak cari almari baju untuk Ziyad and Lily..

I dah lama x makan kat IKEA Food Court ni..Selalu kalo dtg ke IKEA, memang xde la nk makan sini..ramai kot..Hari tu i sampai ke IKEA awal2 pagi dah..sebelum kul 11 dah ada kat sana..semangat nak shopping punya pasal..so time tu..food court dia x ramai lagi orang..

Apa yang I order..mesti la yang ber"salmon"..

SALMON WITH LEMON DILL SAUCE RM13.90
Set ni bagi i ok la..xde la wow sangat..salmon dia ok..kuah dia..i x berapa berkenan sangat..yang tepi kiri tu..campuran potato with broccoli rasanya..yang tu marvelous..sangat sedappp..apa pun..habis kot i makan..hehehe..memandangkan datang sorang..x boleh la nak order macam2 kan..over la pulak..hehehe..next time kena datang with mr hubby la..banyak sikit leh try..

Till next time..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...