Sunday, 21 September 2014

Shopping Barang Baby di One Kiddie & Mom Fair PICC 19th-21st Sept 2014

Sebenarnya x tau pun ada expo ni..tetibe jalan dalam putrajaya ni, ternampak banner iklan expo baby ni..so apa lagi..i terus kecek mr hubby..nak pergi coz nak cari baju lily..sampai PICC around lunch time...time tu..x ramai pun..parking pun senang je nak dapat..ni first time i pergi ke expo2 baby kat putrajaya ni..so x tau nak expect macam mana..kalo mid valley tu dah selalu la pergi..

Ada dua fair ongoing dalam dewan dia..satu baby expo ni..lagi satu..property expo..

ENTRANCE
Masuk2 aje..ehm..x banyak sangat la booth2 kat dalam dewan tu..if to compare with other expo2 baby yg i pernah pergi..tapi menarik jugak la..ada mcm2 brand jual kat sini..i tertarik kat satu booth ni..jual barang medela, simple dimple, avent...time nak beratur kat kedai ni..perghh...panjang betul line dia..tp coz dah ambik barang..so kena la beratur jugak..

BOOTH
BOOTH
BOOTH
Last2 x beli pun baju untuk lily coz xde yg i berkenan sangat...tp overall..not bad la..macam2 gak i beli dari baby expo ni..one thing i dont like..bila dtg tadi..byk sales person yang dtg kat kitaorg..suh dtg kat booth diaorg..i tau intention diaorang murni tp bg  i..sangat la mengganggu..sorry la ea..

Beli avent bottle..yang ni murah..RM68.00
Simple Dimple stackable container RM12.00
Baby Pants RM15.00
Topi Baby RM10.00

Overall...habis dlm RM105.00

BARANG YG DIBELI

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...