Thursday, 11 September 2014

Dinner @Fuel Shack Ayer@8

I terjumpa restaurant ni while i google tempat2 makan yang menarik kat Ayer@8 Putrajaya ni..i selalu nampak signboard Ayer@8 tapi belum pernah sampai lagi ke tempat ni..Rupanya ada macam2 kedai makan kat sini..once this place dah fully occupied dengan tenants nanti..mesti happening punya la..

So bile terbaca dekat blog2 pasal Fuel Shack ni..oooo..i had to check this place out..so we went out for dinner at this place..

Address : Putrajaya Ayer@8 A2-G-2, Ayer@8, 8C1, Jalan P8G, Presint 8, 62250 Putrajaya
Operating Hours: 10am to 10pm
Phone : 013-2055038

AYER@8
Sampai-sampai saje kat kedai ni dalam pukul 9.20pm..during that time, still ramai dalam restaurant ni..thats a good sign that this place is good..its just a small eat out joint but very catchy..i suka konsep dia..line nak beratur kat kaunter panjang gak malam tu..tp coz menu dia sangat tempting..kitaorang beratur jugak la..lg pun memang nak sangat try out the food here at Fuel Shack..

FUEL SHACK
ENTRANCE
PART OF THE MENU
Kalau boleh, macam2 nak cuba malam tu..heheheh..tengok2 dari menu dia..perghh..boleh leleh..
So i try the Classic Chicken Sandwich while mr hubby lak..order the Original Shack..


My burger..the classic chicken sandwich..sedapp jugak..patty dia sangat juicy..will definitely order ni lagi..pada awal nye nak order fried chicken dia..tp sold out..Fuel Shack ni ada jugak pizza, spagetti...tp last2 i order burger dia..
Fries dia jugak sangat sedapp..panas lagi..dekat Fuel Shack ni, kitchen dia open concept..dan kitchen dia comey je..kecik..but you can see and smell the magic comes from there..

Harga kat menu kaunter dia semua harga ala-carte..semua set kalau nak tambah fries and drinks, kena add in additional RM2.00..
Then kalau nak change your drinks to bubble tea drinks..add in another RM2.00

Tp kitaorang x order bubble tea dia pun..maybe next time..

CLASSIC CHICKEN SANDWICH RM8.00 + RM2.00 (TO ADD IN MEDIUM FRIES AND DRINKS)
Ni mr hubby punya..Original shack..sorry la..gambar tak se-tempting gambar dlm menu dia..silap angle pulak..hehehe..burger ni bagi i..agak salty sedikit walaupun patty dia sangat juicy...mr hubby pun ckp benda yang sama..so its kind of a turn off bila masin2 ni..apa pun..habis kitaorang makan malam tu..hehehe..
Both myself and mr hubby agreed that my burger was better..if compared the two..

ORIGINAL SHACK RM11.00 + RM2.00 (TO ADD IN MEDIUM FRIES AND DRINKS)
CLOSE UP ORIGINAL SHACK..
Fuel Shack ni i perasan..no tax..so..overall 2 person RM23.00


Will definitely come here again!! Nak try menu-menu dia yang lain lak next time..

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...