Thursday, 4 May 2017

Lunch @ Burger Lab Cyberjaya

Bila kita asyik duk teringat nk makan sesuatu tu, selagi x dapat kat tekak, selagi tu asyik duk menyebut..its so happen, that day i cuti..office tutup kedai sehari..hehehe..so time lunch, macam biasa, pergi ngedate dengan mr hubby..i dah terfikir dah nk duk makan Burger Lab..i pernah makan sekali dulu..dekat cawangan dia yg lain..time tu baru tengah nak naik..viral2 lagi..so beratur la panjang2 tuk makan charcoal burger dia yang kebaboom tu..

So now dah ada dekat Cyberjaya, so x yah la nk beratur2 panjang-panjang..so lunch tu, i bg tau mr hubby nk makan situ..nasib baik mr hubby pun on jerr..cian dekat mr hubby..dia tengah on diet..i lak asyik duk request makan sana sini..heheheh..al maklumla..bini x diet..

Jarak dengan office mr hubby dekat jer..kawasan Burger Lab ni di kawasan Container Ave, bersebelahan dengan Padi House, Tokio Cafe & McDonalds. Among the food haven place dekat Cyber..Cawangan Cyberjaya ni comey jer..berasakan kontena jerr..hari tu, kalo x silap, ada tiga kedai makan di situ..yg kontena kuning tu, Burger Lab la..

WAKTU SIANG..COURT BASKET BALL NI - DIJADIKAN PARKING

KEDAI CENDOL N ROJAK PUN ADA..X SURE SEDAP KE X..LUM CUBA LAGI

ONE OF THE RESTO - TK KABIN..YG NI PUN RAMAI YG BERATUR..TERTANYA2 JUGAK..TENGOK MAKANAN DIA MCAM SEDAP..

KONTENA KUNING FOR BURGER LAB

AYER ROCK EXPRESS..I PERNAH MAKAN CAWANGAN DIA DEKAT BKT JELUTUNG..SEDAP GK STEAK DIA

Jom usha menu..quite extensive jugak menu dia..i memang nk try sajian terbaru dia..Ultraman 3.0 - which is a salted egg yolk chicken burger..mr hubby lak, ordered their The Bomb which is their Beef burger. You can add sides and drink for additional RM7.70. My side dish, I chose fries where as mr hubby lak chose their creamy potato salad.

MENU ITEMS.

This is my Burger..melimpah ruah sos egg yolk dia..my verdict..its a bit sweet for me..tp bila mr hubby makan, katanya sedapp..memang sedap..not denying about that..just agak susah nk habiskan..hehehe..chicken dia very tender..fries dia homemade..suka sangat..tp this time round..a bit salty..sweet n salty..nice combo right..hahaha

DIG IN!!!

EGG YOLK YG MELIMPAH RUAH..

This is hubby's burger..perghhh..i rasa burger dia paling win..nothing beats a beef burger..next time round..i nk order anything beefy dekat Burger Lab ni..hahaha..the creamy potato, not bad la..just a bit muak sikit bila nk habiskan..portion burger..memang besar la..tummy satisfaction

THE BOMB-WHICH IS MEMANG THE BOMB..YUMMY

Environment dia dekat Container Ave ni memang best..tempat hangout yg menarik..n also tempat dating yg romantik2 gitu..jarang dapat makan berdua dengan hubby dekat luar..segan pun ada..hahaha - #poyo

Overall..i nk datang balik..nk try burger dia yang lain..i like..but beware ye..x leh selalu..price dia a bit on the high side..so kalo sekali sekali n on special occasions, boleh la..kalo x..kopak la..hahaha..

Dapat la 50 minutes of dating..orait la dari xde..k..hubby needs to sambung keje..i lak..shopping!!


Address: Prima 4, Prima Avenue, Block 3513,, Jalan Teknokrat 5, Cyber 5, 63000 Cyberjaya, Selangor, 
Hours: 11:30AM–2PM, 5:30–10PM

2 comments:

  1. sebelum ni gi putrajaya or cyberjaya tak tau mana nak carik kedai makan best.. heheh.. so dah tau ni.. boleh terus bookmark jer senang nanti ley gi.. :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya nampak burger tu. walaupun kalau org tak biasa tgk hitam tapi sure sedap punya. kalau ke sana kena cuba ni.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...