Friday, 4 March 2016

Spotlight@ Ikano Power Center (IPC)

Lama giler x ke Ikea..so hari tu..i dan mr hubby, dua2 ambik cuti..semata2 nk pi shopping kat Ikea..mula2 ingat nk pi terjah ke Ikea Cheras..last2 buat keputusan..pi Damansara nye jerr..Ikea Damansara dekat jerr ngan Tesco, Ikano, The Curve…so leh shopping2 kat situ nanti..(kalo sempat la hr tu..)

Bile nk turun ke parking Ikea..lalu depan Ikano..i terperasan signboard Spotlight..trs I bg tau mr hubby yg I teringin nk pi situ..nk tengok apa ada dijual kat Spotlight..habis jer shopping2 kt Ikea (tu pun dah dr tengahari sampai ke petang)..trs pi Ikano..

WELCOME
Time I pergi Spotlight hari tu..x ramai pun dalam tu..tp seriously..keluasan kedai dia agak besar jugak..jenuh nk habiskan satu round kedai tu..mcm2 ada kt dlm spotlight..tp sebenarnye, kedai ni..byk jual barang2 jahit..mesin jahit pun ada dijual sekali..kepada sesiapa yg berminat dengan seni jahitan, this is the place for you la..siap ada jual kain2 lagi…cantik2 lak tu..i dari dulu la..dlm wish list..nk belajar menjahit..tp sampai kesudah..x pg pun any classes..hehehe..angan2 je lebih..

Part yg I paling suka dlm Spotlight ni..kedai ni jual banyak barang2 party..semua ada dh dlm ni..mcm2 jenis belon..party hats..plates & cups (matching themes)..memang syok giler..

Jom usha gambar-gambar dlm kedai Spotlight ni..

My favourite items dalam Spotlight..Party Items.. 

BALLOONS
PARTY ITEMS
FROZEN THEMED ITEMS..TP MAHAL OO..
PARTY ITEMS
Yang ni lak..barang2 jahit..benang2..banyak oo..

BARANG2 JAHITAN
ASSORTED KAIN
ASSORTED KAIN
Ada jugak blinds, pillows, bed sheets, pillow sheets, varieties of carpets..house interior stuff..
kena sendiri pg ke tempat ni..hr tu..xde pun nk cari barang dlm kedai tu..just teringin nk pg..lg pun dah overspend td kat ikea..hehe..so last2, memang x de beli apa pun dr kedai Spotlight ni..

BLINDS
CARPET
PILLOWS
BED SHEETS
Overall..memang macam2 la ada dijual kat sini..terbeliak gk mata nk usha satu2..dari segi price range..sini..a bit pricey la..barang2 jahit tu i x berani nk wat comparison..jarang beli kan..apa pun..
worth checking out..at least one round dlm kedai tu..

Bubbye..

1 comment:

  1. wah bestnya. penah tgk tapi tak terfikir nak masuk pulak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...