Thursday, 31 December 2015

Menyopping di Baby Bundle Senawang

Hari minggu hujung2 tahun ni macam biasa la..penuh dengan kenduri kawen..maklumla cuti sekolah..so minggu tu..pg ke senawang..so otw tu..I perasan satu kedai baby ni..nama dia..Baby Bundle..signboard dia beso..memang terang2 nampak dari jalan..so bile balik tu..i saja kecek mr hubby..yg I nk usha kedai tu..mujur la mr hubby nk gak pg ke kedai tu..tp mr hubby x turun la..I jerr yg pg ke kedai tu..saja nk usha2..

First impression..x banyak sangat la choice dlm tu..tp orait lagi la..kena pandai cari..dekat tengah2 kedai tu..ada baju & seluar2 yang semuanya berharga RM3 jerr..so apa lagi..bermula la operasi mencari..mana la tau terjumpa yg cantik2..staff kedai dia pulak sangat helpful..tolong i mecari sekali baju2/seluar2 tu..timer kaceh yerr..

LONGGOKAN BAJU RM3
ROMPERS PUN BANYAK
ROMPERS DI LUAR DEPAN KEDAI
Last2 I beli beberapa helai..seluar2 banyak gak yg cantik..tp coz size jerr susah nk jumpa..tp overall..quite interesting jugak tempat ni..

Ni address dia :
313 & 314 GF, Jalan Matahari ½, Matahari Height, 70450 Senawang, Negeri Sembilan
012-3162535, 019-378 5479

FB : BabyBundleSenawang


Kalo lalu lagi ke sini..insyaAllah nak singgah lagi..

K, chow..

2 comments:

  1. cantik cantik baju baby ek... suker tengoklah

    ReplyDelete
  2. wah seronoknya ada baby bundle. penah jugak carik bundle ni tapi susah la -__- sebab bercampur dengan baju adult kan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...