Tuesday, 2 August 2016

Shopping kasut anak @ Pick A Dress Outlet Bangi

Ni bukan cerita sebelum raya..tp cerita selepas raya..hehe..cari kasut raya anak i..si lily..dia ada beberapa pasang kasut dah..tp dia duk suka pakai yang sepasang tu jer..sampai lunyai dia pakai..dengan skirt pun pakai kasut tu..so I ajak mr hubby..pg cari kasut baru tuk Lily. I ada usha Instagram kedai ni..i memang dah aim dah kasut tu..just harap2 ada stok la..

Kedai ni dekat Bandar Baru Bangi..belakang Manjakku..nama kedai ni Pick A Dress..berdekatan dengan restaurant The Hob..

WELCOME
Masuk2 jer ke dalam kedai..xde customer lain pun..kitaorang jerr..terus i pergi terjah kawasan kasut..cari punya cari..kasut yg I dah aim tu xde..kasut getah kaler gold tu..huhuhu..so plan b..kena cari gak kasut..so I tunjuk kasut2 yg ada kat situ..dengan berharap yg Lily akan minat tuk mencuba..last2 sekali..dia suka kasut tutup kaler pink..i kurang gemar sikit..mr hubby pun x bp suka..coz pinkish sangat..kitaorg lagi suka yg warna ala2 watermelon..merah cair sikit..hampir2 nk ke orange dah..cantik kaler tu..tp bila tunjuk kat Lily..asyik duk geleng kepala jerr..dia nk yg pink jugak..
So..last2 kitaorang beli kan jugak kasut pink tu..terus pakai tu..hahaha..ok la..kasut yg lama tu mcm kasut sukan sikit..yg ni..kira ok la..sesuai jugak la kalo nk di padan kan dengan skirt..(nk sedap kan hati..haha)

I sempat snap gambar sekeliling kedai ni..menarik gk la..memang ada banyak sangat dresses..tp kitaorang end up..xde membeli baju atau dress..just kasut tu sahaja..tp memang ada banyak choice dlm kedai ni..baju2 kurung pun banyak..Meh usha gambar2 dalam kedai ni..

COMEY KAN
BANYAK CHOICE ROMPER2
VARIETY
SEDIH..KASUT GOLD TU DAH HABIS STOK
T-SHIRT COMEY
BAJU RAYA
DRESSES
Belanja satu gambar kasut baru si Lily..tadaa..memang pinkish habis.haha..baru umur 2 tahun lebih..dah pandai dress up..baju nk pilih sendiri..kasut pun nk pilih sendiri..kalo baju tu..asyik cari yang skirt atau dress ajer..sehari beberapa helai tukar baju..suh mandi..punya la susah..tp bab tukar baju..laju jer..Lily oo Lily..hehe..


Tu diaa..kasut pink..seluar pun nk frozen..hahaha..memang gurly gurl habis..



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...