Tuesday, 14 April 2015

Play time @ Kidzoona AEON Taman Equine

Kekadang rasa kesian jugak dekat budak2 ni coz jarang bawak diaorang pergi main2..so that day, I ajak mr hubby bawak budak2 ni pg main playground..i ajak pg playground cyberjaya tp mr hubby x berapa berkenan..katanye x berapa bersih..so dia cadangkan pg ke playground dekat Putrajaya..dekat2 dengan Dataran Gemilang. Petang tu..memang ramai la budak2 main dekat playground tu..

Ziyad terus je terjah..si Lily ni pulak..pantang dapat main playground..nak main slide aje kejanye..bukan apa..dia asyik suka nak naik slide tu..kalo bawak dia pg main see-saw pun..dia akan tuju ke slide tu jugak..

PLAYGROUND PUTRAJAYA
Ni x leh jadi ni..penat la wei..so I ajak mr hubby..ada internal playground..jom la try pg..dekat AEON Taman Equine…mr hubby pun on jerr..leh shopping sekali ea kat Jusco Taman Equine tu..

Sampai2 aje dekat Jusco tu..usha indoor Playground tu..KIDZOONA..(sorry..boleh terlupa nak ambik gambar depan indoor playground ni)

Rates dia as below:
Weekdays : RM10
Weekends and Public Holidays : RM17.00

(Unlimited Hours tau for that whole day)..
So boleh la main2 dulu..lps tu jalan2..shopping or makan ke..then leh masuk balik..bg budak2 puas main..haha..tp coz that day, dah malam..sempat masuk sekali jerr..

Jom usha gambar2 dalam Kidzoona…Ziyad suka bebenor…tp Lily..aduyay…asyik pegang bola yg kecik2 tu jer..then x berapa nak main..asyik jalan2..usha2 org..baca buku kejap..so Ziyad..siap main memasak dah..hahaa…aduh..parah..

SYOK LILY MAIN BLOCKS 

Apapun..rasanya dalam sejam jugak kot dalam tu..x perasan masa lak..tp seronok la tengok budak2 tu main..macam2 gak ada dalam tu. Agaknya kalo weekdays…mesti x ramai..bg i..kalo ramai syok sikit..tengok gelagat budak2 kan..macam2..hehehe..

PLAY HOUSE
GOLEK GOLEK..HEHEHE
CASTLE
Syok rr Kidzoona ni tp coz memandangkan time tu dah waktu malam..so x banyak masa la bebudak ni dpt main..apa pun..boleh bawak balik next time ke sini..tengok gembira je Lily and Ziyad..parents mostly duduk2 jerr..tempat ni selamat..xde benda2 tajam pun..k..till next time.



No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...