Monday, 13 April 2015

Dinner @ Warisan Selera Kajang

It was actually our anniversary that day..and kitaorang pun memang xde plan nak makan mana malam tu…tup2 malam tu..mr hubby balik awal..selalunya akan sampai rumah after 10..so kitaorang opt nak pg dinner kat luar..so terfikir kedai member sorang ni..member sekolah..memang lama dah plan nk ke sana..tp x kesampaian aje..so apa lagi..malam tu jugak kitaorang nak terjah kedai dia..

Cari punya cari..akhirnya jumpa jugak kedai dia..Restoran Warisan Selera..boleh check dekat FB - Warisan Selera. Boleh juga buat tempahan dekat kedai ni..no : 016-2449282 / 010-9829282

Address : 21, Jalan TKS 4, Taman Kajang Sentral, Kajang, Selangor

MENU
BANNER NASI KUKUS
Apa yang menarik dekat kedai ni..Nasi Kukus Naga…dan paling best minum dengan air naga fresh lagi…kalo dtg sini..hati2 bila minum air naga ni..kalo kena baju (lagi2 baju kaler putih)..jenuh nak bersih kan nanti..hehehe

I order kueh teaw ladna while mr hubby order Nasi Kukus Naga..tuk si Ziyad, kitaorang order kan nasi putih dengan sup..tp yg paling kuat makan..si Lily..ngap jer semua benda..hahaha...badan comey jerr..

NASI KUKUS NAGA RM7.00
AIR NAGA FRESH LAGI TAU..
Nasi Kukus Naga dia..for me..sedapp..tp sambal dia memang tahap pedas giler wei..mr hubby suka la yg pedas cm tu..tuk i..kalo yg jenis x tahan pedas..(macam i)..order menu lain yer..takut nanti x habis..bazir jer nanti..air naga dia pulak..perghh..memang fresh..rasa serat2 dia tu..besar lak tu gelas dia..

KUEH TEAW LADNA RM4.50
I punya ladna..pun sedap..cukup rasa..habis kot I makan..licin..portion pun not bad..banyak inti..overall..i like la..hehe

In terms of interior kedai dia sangat simple..no fancy2 deco..

Time kitorang dtg malam tu..x ramai pun..ada la dlm dua tiga meja yg full..kesian empunya tuan kedai..kitaorang lepak2 sampai la waktu habis tutup kedai dia..hehehe..apapun..thanks taiko and family!!! It was an awesome meal!!




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...