Monday, 14 September 2015

Shopping di Kaison Setia City Mall

Memang dari dulu lagi teringin sangat nk pg ke Kaison. Tp time tu..yg I tau..paling dekat pun at Paradigm Mall..so bila adeq I inform yg skg ada Kaison dekat Setia City Mall..i terus jd excited..terus bg tau mr hubby yg i nak pg Kaison..hehehe..so that day..otw balik ke kampong i..kitaorg singgah sekejap ke Setia City Mall..memang akan lalu mall ni tiap kali kitaorang balik kampung..juz jarang nk singgah..

Address: L1-25B,Setia City Mall (Persiaran Setia Dagang), Shah Alam, Selangor, Malaysia

WELCOME
Apa ada dekat Kaison ni..macam2..tp hari tu sebenarnya nk cr hiasan pokok bunga..lagi pun..x tau nk expect apa yg ada dlm kaison ni..kaison dekat setia city mall ni..luas jugak kawasan dia..memang boleh leka la shopping dalam tu..ada seksyen tuk bunga2…pasu2..anak patung..barang2 krafts..paintings..wallpaper memang banyak..mcm2 lagi..

Anak patung dekat sini memang banyak giler choices..seronok Ziyad n Lily..price pun ok..ada owl..dinosaur..big hero baymax pun ada..

PENYEPIT COMEY
WALLPAPERS
WORDS OF WISDOM
Paintings dekat Kaison ni memang menarik sangat..kecek gak mr hubby..tp dia mcm x berapa berminat sangat..tp bg i..memang ada byk sangat choices yg boleh dipilih..paintings dia dari kanvas yg kecik sampai la yg besar..

PAINTINGS!!
SEKSYEN BUNGA2
BANYAK CHOICES
COLORFUL BLANKETS..
Last2 I beli dua bunga..nk letak dekat kitchen..neck pillow tuk si Ziyad..anak patung owl tuk si Lily dan satu blanket tuk baby baru..dari segi harga..very reasonable..not too pricey la..untuk mereka yg suka decorate2 interior..wajib pg ke kaison..ada macam2 dalam ni..confirm akan pg lagi ke sini..x puas nk tengok semua barang dalam Kaison tu..

Chow for now..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...