Wednesday, 1 April 2015

Lunch @ Food Junction Mid Valley

Hari tu..ada baby fair..so terjah jer la kejap ngan member i sorang ni..i ada buat entry on this Baby fair..boleh baca kat SINI...

Dah waktu lunch..perut pun dah start keroncong..so i ajak member i ni makan dekat Food Junction Mid Valley. Food Junction ni is the food court kat Mid Valley. Dekat Level 3..Kalo dari baby fair hari tu..boleh terus keluar ke food Junction ni.. Macam2 stall ada..pening gak rr nak fikir nak makan apa..nak dapat tempat duduk pun agak susah...memang kena tunggu meja..Memang lucky hari tu..ada couple ni baru  habis..so dpt la meja..

GERAI MASAKAN KOREAN
MENU
I dah pusing2 dah..fikir punya fikir..last2 i makan Korean Cuisine..asyik2 Korean kan..nak buat mcm mana..memang tekak tu suka makanan korean..last2 i pilih Kimchi Jigae..my friend sorang ni..dia order dekat Pepper Lunch..

KIMCHI JIGAE BEEF RM12.90 (BEFORE TAX)
CLOSE UP
This is my Kimchi Jigae (Beef)..Overall..i suka giler rasa kuah dia..hampir licin kot i makan..(mgkn faktor kebuluran tu main peranan jugak la...hahaha)..tp rasa dia memang menepati citarasa i..sedap..portion daging dia pun ok..memang kenyang sangat la hari tu..kedai dia nampak macam sama dengan yang i makan dekat Nu Sentral punya food court..tp dari segi rasa..ada beza..Dekat sini lg sedap..hehehe..

Banchan dia biasa saja..kimchi n mashed potato..

PEPPER LUNCH
CLOSE UP
Yang ni pulak apa yg my friend order...i pun x dpt nak tangkap apa nama menu dia ..tapi ada ayam and salmon...harga dalam RM20.++..sorry..x tau harga sebenar..dari segi rasa..orait la..sayur dia ada lada sulah sikit...portion sayur, ayam, n salmon dia pun banyak gak rr..overall..a good dish..

Lepas jer melantak..kitaorang pun balik la..tp nak tunggu cab..perghh...hampir sejam gak la br dpt cab..aduyay..memang crowded sgt hr tu..pengalaman..hehehe..



No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...