Monday, 30 March 2015

Shopping @ 9th Maternity & Children Expo Mid Valley 27th – 29th March 2015

Sememangnya dah dapat nk agak yg ramai akan serbu baby expo kat mid valley ni..mana x nyer..1st April GST nk implement..so some of the baby items will rise in price..another thing coz expo ni betul2 cun je lepas waktu gaji (for some companies la)..I pergi hari Jumaat..pg berdua ngan member preggy sorang..memang jem teruk la waktu kitaorg dtg tu..dah la lunch hours..memang cari nahas la..hahaha..

ENTRANCE
Sampai2 ajer..perghh…ramai betul manusia..hahaha..yg bawak baby nye..stroller nye..memang agak crowded la..i memang dah ada plan nak beli apa..misi mencari nursing bra..i kalo pg ke maternity expo ni..mesti cari nursing bra..bukan apa..murah kalo beli dekat sini..

I selalu beli Fabulous Mom or Autumz punya nursing bra..but this time I jumpa another nursing bra punya booth dulu (Precious)..so I borong dekat sana..overall..around Rm19.00 sepasang..orait la kan…banyak jugak booth dekat sini..booth2 yang crowded..Mamy Poko..Pet Pet, Huggies, Avent, Pureen, TollyJoy, Baby Love, Medela…jenuh nak beratur..so I usha2 aje..ramai rasanya yg dtg yang memborong pampers..(all sorts of brands)..ber"bag2" pampers diaorang borong

Sorry guys..gambar x berapa menarik sangat...sangat la crowded...I can just imagine Sabtu Ahad confirm akan lebih crowded.

BOOTH BAJU
TOLLYJOY
BABYLOVE
COBY HAUS
On the right side of the expo..I jumpa kedai yang I suka tu…iSoho365..yeah!!! sorry la..xde gamba la pulak..x menyempat nk snap2..busy cari barang..this booth..jual baby clothes…comey2 sangat..i x borong pun..coz nak cepat..i cari baju budak umur 12months above..x jumpa2..rupanya disebalik belah sana..memandangkan I dah bayar portion i..i malas la nak pg bayar balik..

Next time la..hohohoho..

Overall..memang syok rr pg expo dekat Mid Valley ni..tp hati, mental and physical kena kuat la..nak beratur tu pun kena ada energy..tengok mak2 buyong semua..kental2 semuanya beratur..demi baby n anak..

Can’t wait for the next Maternity and Children Expo..

Chow for now.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...