Monday, 16 March 2015

Lunch @ B's All Day Dining Restaurant Pullman Putrajaya

Tetibe jer nak makan buffet time lunch...selalu nye makan buffet waktu dinner jerr or during bulan Ramadhan..sebenarnya kitaorang dapat free voucher to dine either lunch or dinner dekat B's All Day Dining Restaurant Pullman Putrajaya..so memandangkan that day, i ngan mr hubby cuti..so kitaorang plan nak guna voucher tu..dating2 la gitu..hahaha..our anniversary pun x lama lagi..so boleh la di katakan pre-anniversary punya celebration..

Address : No. 2, Pullman Putrajaya Lakeside, Jalan P 5/5, Precint 5, 62200, Putrajaya, Wilayah Persekutuan, 62200

Nak cari restaurant ni..senang ajer..jumpa clock tower dalam Pullman tu..jumpa la restaurant ni..kena naik tangga sikit..hehehe..

ENTRANCE 
RED AND RED
First impression bile masuk jer ke dalam restaurant ni..wow..deco dia simple jerr..merah..merah n merah..hahaha..so..time tu usha the buffet spread..nak kata banyak choices...xde la sangat tp orait la untuk lunch..xde sushi semua tu..bukan international buffet..

ROASTED LAMB AND VEGGIES
ASSORTED SALADS
ASSORTED TAPAS
Ada banyak choices of lauk pauk, ada fish dill, ada roasted lamb, roasted veggies..salad corner..soups..mee corner..assorted tapas, pizza, bruschetta..n macam2 lagi la..nak sebut semua..tak ingat..haha

MY PLATE - FIRST ROUND..HEHE
Amongst the spread..apa yang I suka..the roasted lamb and veggies..sauce dia..mint sauce..sedapp sangat..banyak gak lamb I makan lunch tu..salad dia pun best.. 

DESSERT CORNER
ICE CREAM - ADA CAPPUCINO
In terms of deserts..memang banyak choices..cakes..tarts..puddings..ice creams..amongst that..i suka dia punya choc eclairs..sedapp..ada pulut hitam..tp coz dah kenyang sangat..x larat nak makan..buah-buahan dia pun ada banyak choices..siap ada jambu merah lagi..

MY PLATE - CHOC ECLAIRS (MIDDLE ONE)
Overall..a wonderful experience..especially when dining just for two (romantic..hehe)..memang kenyang sangat...lama kot kitaorang lepak..sampai nak habis waktu lunch dah..hahaha..apa pun..not bad..there were some dishes that i really liked..ehm...wonder how their ramadhan buffet is...hahaha..

K, chow for now




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...