Wednesday, 11 February 2015

Lunch @ Panettone Nu Sentral

Lunch di Nu Sentral lagi..hehe..sampai dah tak tau nak makan mana lagi dah..situ je la..this time..makan di Panettone..Panettone ni ada dua tempat kat situ..one is at KL Central..dekat2 dengan Famous Amos nye kedai..the other dekat Nu Sentral. Sederet dengan The Loaf, Coffee Planet, Café Coffee Day and Papparich.

Address : Lot 38, Ground Floor, Nu Sentral, Jalan Tun Sambanthan, KL

AMBIENCE
MENU
Kenapa nak makan kat situ..tetibe jer..haha..nak makan light jer sebenarnye..pasta2 ke..tup2 bile tengok menu (gambar2 dalam menu dia sangat tempting ok)..ter order cheesy chicken chop pulak..kitaorang berlima time tu..3 of us ordered the Special Cheesy Chicken Chop while the other two ordered Panettone Fried Chicken..lama gk la belek2 menu dia..tempting sangat!!

PANETTONE FRIED CHICKEN RM15.90
DAPPNYE!!
SPECIAL CHEESY CHICKEN CHOP RM18.90
Portion dia not bad..x besar sangat la..just nice..i makan sepantas kilat..haha..i nyer dish comes with a salad and potato wedges..so agak kenyang jugak la..Panettone Fried Chicken dia..sedap gak la..lagi2 ayam dia..nasi dia biasa jer..macam nasi goreng cina..sambal dia pun sedap...spicy!!

Air lak, I order Mango Plum..nak benda masam2..sakit tekak la katakan…tp minum ais..ish2..

MANGO PLUM RM5.90
Overall…orait la jugak..service pun ok..just once dah bayar tu..baru terperasan..diaorang ter charge kitaorang for a drink yang member sorg ni x minum..mula2 dia order air tu..then kata habis..so dia order air lain..tup2 dalam bill..dua2 air tu kena charge..nak buat cam ner..dah ter bayar..x perasan pun satu..rezeki kedai tu la gamaknye..

Chow for now..

No comments:

Post a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...