Wednesday, 4 February 2015

Lunch @ The Loaf Nu Sentral

Lunch out with the girls again. Member sorang ni nak fly dah ke Aussie for her Masters. Last bonding2 time before she flys..Hari tu ada lalu kat kedai the Loaf ni..so crowded..the line was long to pay for the pastries dan seating pun penuh..so hari tu time kitaorang pergi..nasib belum penuh lagi..The Loaf ni is a “lifestyle bakery and bistro”. The breads and loafs are made daily using traditional Japanese techniques. 

Address : Lot GF.41, Ground Floor, Nu Sentral

Usha menu dia..ada macam2 jugak la dekat the Loaf ni…In terms of price range, makanan ok lagi..minuman dia memang mahal giler..Air suam pun charge RM2.00..bukan besar mana pun..pakai cawan plastic jer..redha je la..waktu nak order makanan hari tu, lama gak la coz x tau nak order apa…banyak sangat dalam menu dia..hehe. 

MENU
AMBIENCE
Last2,  I ordered their Authentic Laksa Utara. My three other friends ordered their Spicy Seafood Aglio Olio, Wrap and Roll and Pasta Carbonara. 

WRAP AND ROLL RM16.00
PASTA CARBONARA RM20.00
LAKSA UTARA RM12.90
SPICY SEAFOOD AGLIO OLIO RM20.00
My Laksa Utara, walaupun nampak macam sikit jer..n garnishing dia memang x cun pun..seems un appetizing at first..tp sebenarnye mengenyangkan dan agak sedap jugak la. Aglio Olio, my friend x berapa nak suka. Dia memang penggemar Aglio Olio…just not with seafood..Carbonara..seriously memang sedap!! Next time nak order yg ni..portion pun memang besar. Wrap and Roll pun biasa sahaja..

OUR TABLE
My opinion..not bad la..service pun agak laju. Will come back for the Carbonara and of course their range of pastries…that day sempat jugak membeli Bolognaise Oyaki..i like!! Hehehe..sorry gambar xde..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...