Tuesday, 15 August 2017

Flower Delivery by The Flower Affair

Kami sebenarnya nak surprise kan our ex-boss dengan a bouquet of fresh flowers. Sempena Birthday dan juga farewell la. Tp farewell hari tu, kitaorang dah buat lunch besar-besaran di Outback Nu Sentral. Tapi time tu xde bagi any gifts pun. So this time around,  just nak appreciate more by giving flowers to her. So, antara tempahan bunga yang kitaorang usha, adalah by The Flower Affair. Owner dia, kitaorang kenal. Dulu satu tempat kerja. Tp dia dah keluar dan bukak kedai bunga online. 

Boleh usha IG dia – @thefloweraffair. Ada macam2 jenis gubahan tau. Kalo tengok dari IG dia, memang rambang mata sangat. Kaler bunga pun ada pelbagai. Semua menarik dan cantik2. Ex-boss I ni, pernah bagi tau, dia jarang dapat bunga..department I ni, ramai perempuan..so sometime, budak2 office ni, ramai jer yang dapat bunga, samada yang dah kahwin atau yang anak dara lagi la..so ex-boss pernah la menyuarakan yang dia jarang dapat bunga..tu yg this time kitaorang nk bagi pulak..so birthday dia kali ni, saja la nak surpisekan. 

Antara gubahan2 yang ada id IG The Flower Affair. Kalo berminat, boleh whatsapp terus ke 
019-2286225



I LIKE THIS COMBO COLOR. REALLY SWEET

Mula2 nk belikan rose..last2 belikan bunga yang lain. Ni hasil dari pemilihan kitaorang..nice kan..sweet sangat..kalo ada orang bg kat I bunga cam ni…best nye..mengharap saja la..huhuhu..kalo gian sangat..beli tuk diri sendiri..hahahaha..tp kalo i, i x mau red rose. I suka kaler bunga pastel-pastel gitu..cantik gilerz!!



TWO BOUQUET OF FRESH FLOWERS..LOVE THE COMBO OF THE COLORS. MADAM PUN PAKAI PINK HARI TU. MEMANG KENA LA DENGAN KALER BUNGA2 TU..

Kitaorang request to deliver at a specific time n place. Memang sampai right on que rr..terbaik la runner dia. Time sampai tu, terkejut jugak la ex-boss kitaorang. X menyangka langsung. Memang dari reaksi muka dia, leh nampak la dia speechless. Tetibe 2 bouquet bunga datang mai. Segan dia nak bawak balik. Berjaya kali ni tuk surprisekan Madam. 

To “Madam”, all the best n Happy Birthday!! 

Jom follow IG dia - @thefloweraffair. Ada macam2 gubahan di situ. Price kena PM sendiri dengan tuan empunya badan la ye. K. bubbye!!

5 comments:

  1. cantik fresh flower tu...kaum wanita mmg suka la bila dpt bunga kn

    ReplyDelete
  2. Cantiknya bunga utk ex-boss tu. Warna dia lembut sgt. Ana dpt bunga masa konvo je kot rasanya. Haha.

    ReplyDelete
  3. Serious cantik gubahan dia.. kombinasi warna pun menarik!

    ReplyDelete
  4. Cantiknya gubahan-gubahan bunga yg awak buat. Memang sesuai untuk diberikan kepada orang yang tercinta~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...