Monday, 23 November 2015

Set Tilam Kekabu dari Amirah Collection

Rasanya waktu zaman Ziyad dulu (4-5 years ago), x banyak sangat choice tilam kekabu yg comey2..dulu pun beli yg biasa saja..corak abstrak jerr..skang..mcm2 corak ada..memang comey2 semua..so hari tu..i usha Amirah Collection ni..i terstumble across in FB..corak2 tilam kekabu dia menarik sangat..i tempah pun after baby I dah lahir..i nak letak tilam kekabu tu dekat rumah i..yg I beli dulu, I letak dekat rumah my mom..

Banyak corak yg dah habis di tempah oleh customers2..so bila scroll2 FB dia..terjumpa la satu pattern ni..corak vehicles..memang sesuai sangat untuk BOY..terus i tanya dia kalo still available..memang nasib i..katanya kain tu ada lagi..corak girl pun banyak..cantik2 lak tu..lepas ni agaknye kalo dpt girl pulak, leh tempah sarung jerr..( cheh..dah fikir anak ke-4 lak..hahaha ) dalam sebulan jugak la baru dapat tilam nyer..lg pun..i mmg dah ada tilam kekabu..so i xde la bg tau i nak tilam tu cepat..dari segi harga, kena personally dengan dia la..takut lak kalo i reveal harga..tetibe harga yg dia quote lain pulak..hehe..

Jahitan dia memang kemas..dia ada banyak set..i beli Set Tilam Kekabu with Mini Quilt. Mini quilt tu i letak dalam stroller..mmg cun2 je muat tuk stroller..so nmpk comey la bila Uzayr duk dalam stroller  tu…apa yang ada dalam set ni..leh usha gambar kat bawah ni..ni tempahan saya la ni..corak2 vehicles..dengan tema merah polka dot..

GAMBAR DARI FB AMIRAH COLLECTIONS
Uzayr suka duk n tido dalam tilam dia..isi kekabu dia pun agak padat..

UZAYR LOVES IT

Thank Q Amirah Collection !!



2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...