Monday, 18 February 2019

PapaMilk IOI City Mall Putrajaya

Time jalan-jalan ke IOI City Mall, ternampak kedai PapaMilk ni. Selalunnya akan lalu jer depan kedai ni. Tapi hari tu, memang tengah haus giler. Alang-alang dah kat situ, terus order. Ada macam-macam jenis air dijual dekat Papamilk ni. Ada jenis yang smoothies, juices, blended. I mula-mula nak try Signature drink diaorang which is their Papaya Milk tapi last-last ordered my favourite – Avocado Milk. I memang suka Alpukat ni. Hehehe. Saja nk try Avocado Milk dia. 

PAPAMILK

SEATING AREA

MENU..

I take away saja hari tu. I suka cawan dia, made out of kertas. That day, xde orang pun. Lagipun I pergi during weekdays. Kiosk dia comey jer. Ada juga seating area which can probably accomodate dalam 20 orang gitu. 

LOVE THE FLAVOR

Serba sedikit mengenai Papamilk

“We specialize in creating fresh smoothies with milk that are absolutely natural, healthy and nutritious! Our drinks are created using only 100% real fruits and fresh milk without adding any artificial colours, flavours or preservatives”

My verdict on the Avocado Milk. Pekat, sedap dan berlemak. Minum pulak di kala cuaca yang panas, memang rasa nyaman je, Hahaha..over sangat kan. Tak berapa manis sangat which I really like. Rasa manis2 avocado tu jer.  Anak I Ziyad pun suka giler avocado milk. Dia yang habiskan pulak tu. Balik sekolah, terus dia nampak air tu, slurp2 sampai habis. Kempunan I. Next time nak try drinks dia yang lain pulak. Lagi-lagi Papaya Milk dia. Mesti sedap kan. Sapa pernah minum..cuba review sikit..hehehe

2 comments:

  1. KSarie pun suka Alpukat. Macam-macam kedai makan menarik di IOI Mall ni kalau tengok blog mrs enoxis nih. Bikin lapar aje :)

    ReplyDelete
  2. yumms menggoda betul lah skrg ni musim panas. lalu kat tekak mesti rasa fresh gila. I suka Papaya Milk tapi tak pernah try lah kedai tu. Mesti sedap jugak, milky gtew

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...