Saturday, 1 November 2014

Dinner @ Pasta Express Putrajaya

Dinner di luar lagi..nampak sangat malas nak masak ea..hehehe..this time tekak nak makan western lagi..cari yg dekat2 je ngan rumah..so this is the place..Pasta Express!! Location dia dekat presint 15 Putrajaya..sederet dengan Bank Rakyat..kedai ni macam franchise la..ada banyak cawangan dia..mr hubby pernah tapau kan tp dari cawangan yg dekat Taman Putra Perdana..time tu mr hubby tapaukan Fish & Chips and their Seafood Lasagna..lasagna dia not bad jugak..very cheesy. 

Address : No. 16 Jalan Diplomatik 3/1 (Presint 15), 62150 Putrajaya


PASTA EXPRESS
INTERIOR DECO
Kitaorang sampai around 9.30..dan rasanya kedai dia tutup dalam kul 11 malam..time dinner kat situ..x ramai..tp ada la beberapa couple yg tengah makan...

Menu2 dia leh tengok dekat dinding2 kedai tu...tp diaorang akan bawak jugak menu ke meja korang..
macam2 ada..

MENU
MENU
So..what to eat ye...fikir punya fikir..akhirnye pilih Beef Lasagna..asyik2 lasagna..x jemu2 ke..hahaha..saja nk try kat sini pulak..mr hubby lak ordered their Black Pepper Steak..Air lak..i ordered their Peach Tea while mr hubby ordered their Mango Freeze...

Beef lasagna dia..bg i..sedap!! Its all about the cheese..coz sos cheesy dia tu..walaupun sedikit masin..tp still sedap.. portion pun walaupun nampak sikit..tp mengenyangkan..
mr hubby punya lak..sangat biasa..portion sikit lak tu...sekeping je..dah la kepingan yg comel..
mash potato dia pun biasa..kalo dtg sini..tengah2 kelaparan..order benda lain la ye..

BLACK PEPPER STEAK RM19.90
BEEF LASAGNA TM14.90
Air Peach Tea i dah kena rembat dengan Ziyad..i budget mesti dia nak rembat air ayah dia..no...air mama dia jugak yg nak dirembat..dua tiga kali hirup je i dapat..air dia sedap la..
mr hubby nye..perghh..memang freeze betul..hahaha..mango blended..sedap la..walopun pakai cordial je..x rasa pun mcm fresh mango..i lak..rembat air mr hubby la pulak...hehehe

MANGO FREEZE RM7.90
Untuk si Ziyad lak, kitaorg order kan Mac & Cheese..very yummy and very cheesy...berselera Ziyad makan..plating pun menarik..nampak macam sikit..tp utk budak..just nice portion dia.

KIDS EAT FREE
Overall, mungkin akan dtg lagi la..tp confirm x kan order their black pepper steak..not worth it..
should try out their pasta lak next time..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...