Tuesday, 17 December 2013

Review :- Jualan Gudang Barangan Bayi Bandar Sunway (Baby Outlet)

Pagi-pagi dah kecek Mr Hubby supaya bawak i pergi ke baby outlet ni..Baby outlet ni terletak kat Bandar Sunway. Bersebelahan ngan Sunway Pyramid. Time kitaorang pergi ni ada sale...dlm bulan October gitu..Skang baru nak review...hehe

Pagi-pagi lg dah gerak..takut ramai orang..Sampai2 saje dpn outlet ni..ehm...macam lengang jer...Ada beberapa couple jer yg ada pagi tu..memg tenang la kitaorg usha2 time tu..Hati lak dah berkobar2 nak shopping...

Baby Outlet Bandar Sunway
Baju baby memang banyak tp kena pandai cari yang canteq2. Diaorg longgok2 je..so kena dive in sikit nk cari yg comey2.. Pusing punya pusing..dalam 2 3 helai je yang kitaorg jadi beli..ada jugak kedai kat dlm outlet dia..yg mahal2 sikit rr..choice dia yg dlm kedai memang byk...rambang mata gak rr...tp last2 x beli pun..hehe

Kids clothing
Bedding Set
Gambar pun x sempat nak snap banyak2.. Ada jugak bedding set..Agak murahla tp kitaorang pun akhirnya x beli jugak...kids punye baju pun ada dijual kt sini..

Overall....i bg rating 6/10
Not bad la tp mengharapkan lg byk choice
Kalo ada peluang..nak jugak pergi lagi..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...